Penzion Restaurace U Tesařů ubytování No

Ubytování v podkroví nad restaurací U Tesařů najdete v obci Nové Syrovice, která leží 5 km jihozápadně od Moravských Budějovic v okrese Třebíč, kraj Vysočina.

Nabízíme možnost ubytování v příjemném prostředí nad restaurací. Ubytování má vlastní vchod. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruovány. Možnost internetového připojení Wi-Fi.

Restaurace U Tesařů ubytování
Můžeme Vám nabídnout ubytování ve dvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji. Pro tři pokoje je společná koupelna se dvěma toaletami + dvě sprchy. Dále je hostům k dispozici vybavená kuchyňka s mikrovlnkou, varnou konvicí a dvěma plotýnkami na ohřev jídla.

Ubytování Nové Syrovice restaurace U Tesařů
Srdečně Vás také zveme do Restaurace U Tesařů. Restaurace nabízí mnoho dobrého jídla a pití. Prostředí letní zahrádky s venkovním grilem navodí příjemné prožití letních dní a nocí s živou hudbou. Pomohou Vám zde s uspořádáním Vašich firemních i soukromých akcí s možností zprostředkování hudby, nově možnost ubytování v areálu restaurace.

U Tesařů ubytování restaurace Nové Syrovice okolí
Významným rodákem obce Nové Syrovice byl Johann Georg Grasel (nar.1790) - zločinec, který dal českému a německému jazyku označení "grázl". Okolím vede Graselova stezka, která začíná od Novosyrovického rybníka (za ním stával Graselův rodný dům, dnes již neexistuje). Dále vede stezka směrem na Dešov k přírodním rezervacím Habrová seč a U Lusthausu, kolem tajuplných staveb v lese: Lusthaus, Špice a Sibyla. Špice znázorňuje kostelní věž, Lusthaus chrámovou loď a Sibyla sakristii. Od staveb vede stezka převážně po hraně lesa a nabízí krásné výhledy do kraje. Při návratu do Syrovic si alespoň zvenku prohlédněte rozsáhlý novorenesanční zámek. V minulosti sídlo majitelů panství.
Penzion Restaurace U Tesařů ubytování No Adresa : http://www.penzion-restaurace-u-tesaru-nove-syrovice.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Restaurace,U,Tesařů,ubytování,Nové,Syrovice,Nove,Syrovice,Restaurace,U,T
Uloženo: 16.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde