Hotel Liberec ubytování Liberec

Hotel Liberec ubytování :
Hotel Liberec je připraven vytvořit zázemí pro firemní klientelu a připravit podmínky pro vzdělávací firemní programy. Hotel je oblíben pro svoji polohu, služby a přijatelné ceny. Uspořádejte svůj teambuilding v našem hotelu - jsme připraveni se přizpůsobit Vašim požadavkům a připravit pro Vás individuální nabídku.

Ubytování v Liberci hotel Liberec :
Hotel Liberec nabízí ubytování s kapacitou 134 lůžek v 65 pokojích. Nové pokoje jsou ve složení 3 jednolůžkové, 22 dvoulůžkových, 5třílůžkových a 1 Apartmá = celkem 31 nových pokojů. Stávající pokoje jsou ve složení 4 jednolůžkové, 22dvoulůžkových, 6třílůžkových a 2 Apartmá = celkem 34 původních pokojů. Všechny pokoje jsou vybavené nábytkem, vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, WC), telefonem a televizí se satelitním příjmem. Snídaně se podávají formou švédského stolu – v ceně ubytování. Parkoviště je hlídané kamerovým systémem.

Ubytování Liberec hotel Liberec stravování :
Součástí hotelu je samozřejmě hotelová restaurace s kapacitou 150 míst k sezení, ve které si můžete od 15.5.07 vybrat pochoutku ze zajímavého jídelního lístku tvořeného ve stylu fotoalba, které doplňují fotografie z cest majitele hotelu po Africe. Pro doplnění atmosféry restaurace samozřejmě nelze na stěnách přehlédnout vycpané hlavy exotických zvířat, které pan majitel v Africe ulovil. Pro příjemné posezení u kávy či jiného nápoje slouží hotelový lobby bar s kapacitou 25 míst.

Liberec ubytování hotel Liberec služby :
Nedílnou součástí jsou samozřejmě i zasedací místnosti s kapacitou od 10 do 45 osob. Malý sál pro 50 osob, salonek Ještěd pro 20 osob a salonek Vyšehrad pro 15 osob. Pro větší skupiny se využívá místní hotelová restaurace. Zapůjčení konferenční techniky dle domluvy. Zajištění coffeebreaků, obědů, večeří a rautů dle vašeho přání je samozřejmostí.

Pro relaxaci hostů slouží nově otevřená sauna s ochlazovací kádí a dešťovou či vodopádovou sprchou s množností využití venkovní terasy s výhledem na Liberec.

Dále v hotelu Liberec můžete využít tyto služby :
Kancelářské služby, internet, směnárna. Praní a žehlení prádla. Hotelové taxi. Programové balíčky na míru zákazníkům a masérské služby.

Na základě dobrých zkušeností s poskytování programových balíčků připravíme pro skupiny hostů balíček na vlastní přání :
kulturní ( prohlídka zámků, divadelní představení, návštěva muzea,... )
sportovní ( bowling, tenis, golf, lyže, vyhlídkové lety, adrenalin park... )
relaxační ( sauna, solno-jodová jeskyně, bazén, aerobik,... )
golfové ( výuka golfu s profesionálním trenérem, putting, chipping,... )
všehochuť ( od každého něco )
Hotel Liberec ubytování Liberec Adresa : http://www.hotel-liberec.ubytovani-cz.info/Liberec.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Liberec,ubytování,Liberec,ubytovani
Uloženo: 07.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde