Penzion Marienka ubytování Pec pod Sněžk

Ubytování v Krkonoších
Nově zrekonstruovaný stylový penzion Marienka se nachází v klidné části Velké Úpy – Pece pod Sněžkou v těsné blízkosti sportovního areálu Skiport Velká Úpa.

Okolí penzionu je ideální pro strávení báječné zimní dovolené a letní turistiku na horách. Pro relaxaci můžete využít služeb sauny nebo zažít slast venkovní perličkové koupele.

Ubytování
Penzion Marienka nabízí ubytování v deseti nově zrekonstruovaných dvoulůžkových a třílůžkových pokojích (některé s možností přistýlky) a ve čtyřlůžkových pokojích, z toho jeden čtyřlůžkový pokoj má dvě oddělené ložnice. Všechny pokoje jsou stylově vybaveny, jejich součástí je samostatné sociální zařízení, televize se satelitním přijímačem a WiFi připojení k internetu.

Restaurace
Pension Marienka vás zve do své restaurace s nabídkou jídel tradiční české kuchyně. Součástí restaurace je i dobře zásobený bar s bohatým sortimentem vín a destilátů české i zahraniční provenience. Samozřejmostí je lahodné točené pivo. Kapacita restaurace je celoročně 60 míst, další příjemné posezení nabízí venkovní terasa.

Služby
Snídaně formou švédských stolů a večeře výběr z více jídel. Směnárna, půjčovna lyží, garáž. Sauna, masáže, venkovní whirpool. Penzion Marienka na Vaše přání uspořádá raut, svatební hostinu či školení pro vaší firmu. Jako novinku pro Vás připravili transport vlastním ski-busem do areálu Pec pod Sněžkou. V letní sezóně je k dispozici venkovní dětské hřiště s pískovištěm.

Ski areál Velká Úpa
V zimním období je v provozu lyžařské stredisko SKI PORT vzdálené jen 200 m od penzionu Marienka. Lanová dráha délky 1464m a s převýšením 350m, 3 sjezdovky Portášky, Modřín a Hofer. Baby lift, horská služba a ski info. Upravované běžecké tratě - okruh kolem pěnkavčího vrchu navazuje na tzv. Krkonošskou magistrálu.

Dovolená na horách Velká Úpa - Pec pod Sněžkou
Obec Velká Úpa je jedno z nejznámějších a nejnavštěvovanějších rekreačních středisek v Krkonoších. V současné době je Velká Úpa součástí Pece pod Sněžkou. Obec leží v nadmořské výšce od 710 do 1060 m n.m.. Horský vzduch a krásné podmínky pro rekreaci, turistiku, zimní sporty a hlavně lyžování. Tip - lehce se dá dostat na nejvyšší horu ČR Sněžku díky lanovce v Peci pod Sněžkou. Značené cyklotrasy. Výlety do okolí - Janské Lázně, Trutnov.

Penzion Marienka ubytování Pec pod Sněžk Adresa : http://www.marienka-pec-pod-snezkou.penzion-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Marienka,ubytování,Pec,pod,Sněžkou,Pec,pod,Snezkou,ubytovani
Uloženo: 04.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde