Ubytovna Kačerov ubytování Praha 4-Michl

Ubytovna Kačerov v ulici Na Líše v Praze 4 Michli nabízí ubytování pro firmy i soukromé osoby, a to krátkodobě i dlouhodobě v čistém a klidném prostředí za přijatelné ceny. Jsou zde i vhodné prostory k firemním školením s možností ubytování v objektu.

Ubytovna Kačerov Praha Michle
K dispozici je ubytování v 32 dvoulůžkových pokojích, ve 30 třílůžkových pokojích a v 10 čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dětská postýlka. Možnost ubytování se zvířátkem. Na každém patře je vybavená kuchyně. Čtyřlůžkové pokoje mají samostatnou kuchyni. Kuchyňky nabízí možnost přípravy vlastního jídla. Ke každé buňce (A+B) patří samostatné WC a koupelna.

Ubytování v Praze ubytovna Kačerov služby
Součástí ubytovny je i společenská místnost s TV. Ubytovna se nachází v klidné lokalitě s vlastní zahradou, jsou zde sklepní kóje, pračka, sušárna. Na recepci je pro Vás 24 hod. služba. Auto lze parkovat na hlídaném parkovišti. V prostoru ubytovny se nachází automat na teplé a studené nápoje a automat na cukrovinky a bagety. Možnost zajištění stravy.

Praha ubytování ubytovna Kačerov školení
Ubytovna má výhodnou polohu v těsné blízkosti stanice metra Kačerov. Uvnitř areálu je možné bezpečně zaparkovat. Ubytovna Kačerov nabízí prostory k firemním školením s možností ubytování v objektu za výhodných podmínek. Pronájem školící místnosti se základním vybavením činí 1.000,- Kč / den nebo 300,- Kč / hodinu. Uvedené ceny jsou bez DPH. V případě současného ubytování je možné dohodnout speciální cenovou nabídku. Samotná školící místnost pojme max. 15 osob. U školící místnosti je také malá kuchyňka, kterou mohou účastníci dle libosti využívat pro přípravu teplých nápojů a občerstvení. Školící místnost poskytuje příjemné a diskrétní prostředí jak pro společenské akce, tak pro školení či kurzy.

Ubytovna Kačerov v Praze Michli okolí
V blízkém okolí se nachází sportovní a nákupní centrum Brumlovka, bowling, tenisové kurty, v blízkosti nákupní centrum Arkády Pankrác. Restaurace v okolí Dockhouse Restaurant, Hacienda Mexicana, Bar Chameleón, Restaurace Na Michelské.

::: Adresa :::
Ubytovna Kačerov, Na Líše 726/27
Praha 4-Michle 14100 Česká republika
Hotel-Praha-Kacerov@cz-hotel.eu

::: Aktuální počasí :::
Denní tepl.: 10 °C
Noční tepl.: 2 °C
Vítr: 37 m/s



Ubytovna Kačerov ubytování Praha 4-Michl Adresa : http://www.ubytovna-kacerov.ubytovani-cz.info/Praha-Michle.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytovna,Kačerov,ubytování,Praha,4-Michle,Praha,4-Michle,Kacerov,ubytovani
Uloženo: 26.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde