Hotel U České koruny ubytování Praha 5-Ř

Hotel a restaurant "U České koruny" nabízí své služby a ubytování v Praze - Řeporyjích v blízkosti řeporyjského náměstí. Přesto, že se nachází v blízkosti hlavních komunikačních tepen nabízí klidné a domácky pohodlné prostředí s příjemnou a ochotnou obsluhou připravenou splnit Vaše přání.

Ubytování hotel U České koruny
V příjemném prostředí hotelu s nonstop provozem je pro Vás připraveno celkem 33 pokojů. Z toho je 8 čtyřlůžkových, 4 třílůžkové a 21 dvoulůžkových. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a WC. Na pokojích je k dispozici TV s příjmem stelitních programů a telefon. Parkoviště pro hotelové hosty je v ceně pokoje a v nočních hodinách se uzamyká.

Hotel v Praze Řeporyjích služby
Budova hotelu U České koruny je nově rekonstruovaná. Součástí hotelu je restaurace, která zajišťuje stravování hostů. Snídaně jsou podávány od 07:00 do 10:00 hod. pro hosty hotelu. Objekt je vybaven vlastním parkovištěm pro hotelové hosty. MHD do centra 25 minut, na letiště 20 minut, autem obojí za 15 minut.

Hotel U České koruny restaurace
Restaurace s provozní dobou 11:00 až 23:00 hodin a kapacitou 70 míst vám nabízí hotová jídla a minutky po celý den v domácím prostředí. Kromě jídla nabízí také alkoholické a nealkoholické nápoje a pro milovníky zlatavého moku je přichystáno Krušovické pivo.

Ubytování v Praze salonek
Součástí hotelu U České koruny je salónek, kde je připraveno 30 míst pro pořádání svatebních a jiných hostin, společenských i firemních akcí. Salonek se připravuje na základě objednání.

Praha Řeporyje turistika
Turistickou atrakcí v blízkém okolí je Středověký skanzen Řepora (dříve Tuležim) vybudovaný v prostoru bývalé těžebny hlíny, v přírodním prostředí s chráněnými rostlinami a živočichy. Několik usedlostí s obytnými domy a hospodářskými stavbami, kostelík, tržnice a panská tvrz seskupené kolem centrálního náměstí částečně obehnaného palisádovým opevněním s třemi branami. Najdete jej severně od zástavby Řeporyj a Dalejského potoka.
Hotel U České koruny ubytování Praha 5-Ř Adresa : http://www.hotel-u-ceske-koruny.ubytovani-cz.info/Praha-Reporyje.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,U,České,koruny,ubytování,Praha,5-Řeporyje,Praha,5-Reporyje,U,Ceske,koruny,
Uloženo: 25.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde