Park hotel Zlín ubytování Zlín

Parkhotel Zlín je hotel s bezbariérovým přístupem a nachází se v klidné části města, cca 5 minut jízdy autem do centra. Poskytuje ubytovací, salonkové a restaurační služby, kvalitní servis a služby s tím spojené. Parkhotel Zlín nabízí ubytovací kapacitu 42 pokojů a 8 apartmánů.

Ubytování Parkhotel Zlín
Vstup do pokojů je zajištěn dveřním karetním systémem. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, TV + SAT, WiFi připojením, bezpečnostní schránkou. Ubytování v den příjezdu (check-in) - od 15:00 hodin, uvolnění pokoje (check-out) - do 12:00 hodin. Denní úklid pokojů.

Parkhotel Zlín skladba pokojů
V hotelu je 36 dvoulůžkových pokojů (18x 1+1, 18x manželské lůžko-letiště), 6 jednolůžkových pokojů, 5 apartmánů klasic (dvoulůžkové), 2 apartmány třílůžkové a 1 apartmán čtyřlůžkový.

Parkhotel Zlín služby
Recepce s nepřetržitým provozem, denně čerstvý tisk, Internetový koutek. Turistické informace, tipy na výlety. Prodej dárkových předmětů, buzení telefonem, faxové služby, kopírování. Čištění, praní a žehlení prádla (dle dohody). NOVINKA - masážní křesla. Akceptují zde platební karty (American Express, Diners Club International, MasterCard, MasterCard Electronic, VISA, VISA Electron). Přijímají Rodinné pasy - slevy a výhody pro rodiny s dětmi. Úhrada je možná i na fakturu (po dohodě). Parkování přímo u hotelu pro hosty zdarma.

Parkhotel Zlín restaurace
Restaurace je nekuřácká (kouření je povoleno v hotelové hale) a je otevřena denně 11-22 hod. Snídaně se podávají denně od 7 do 9.30 hod. formou bufetového stolu. Restaurace nabízí výběr jídel na objednávku, místní speciality, tradiční pokrmy, steaky, ryby, saláty i levnější formu pokrmů.

Parkhotel Zlín konference
V hotelu jsou vhodné prostory pro pořádání různých oslav soukromých i firemních, seminářů, konferencí atd. Modrý salonek do 45 osob (přízemí), Zasedací místnost do 40 osob (2.patro), Restaurační salonek do 11 osob (1.patro). K pronájmu lze za poplatek využít zpětný projektor, dataprojektor, flipchart, popisovače, promítací plátno, připojení k internetu i salonkové pohoštění (coffeebreak).

Parkhotel Zlín volný čas
Asi 200m od hotelu jsou Lázně Zlín (sauna, pára, masáže, posilovna), Tenisová hala (tenis, stolní tenis, badminton, lyžařský svah. Muzea např. obuvnické, divadlo. V blízkém okolí zámek Zlín, ZOO Lešná, Kroměříž - zahrady.
Park hotel Zlín ubytování Zlín Adresa : http://www.park-hotel-zlin-zlin.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Park,hotel,Zlín,ubytování,Zlín,Zlin,Zlin,ubytovani
Uloženo: 25.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde