Dovolená last minute

Jsme společnost zabývající se zajišťováním veškerého servisu spojeného s cestováním. Našimi klienty jsou zejména cestovní kanceláře a agentury, které požadují špičkový servis za příznivé ceny. Naše služby jsme schopni poskytnout i individuálním klientům. V současné době fungujeme jako cestovní agentura. V roce 2010 plánujeme přeměnu na cestovní kancelář a vytvoření vlastního produktu. Nadále budeme spolupracovat s předními českými touroperátory, a na přání našich klientů, zprostředkovávat jejich produkty.

Naše filozofie

Naším cílem není zajišťovat masovou turistiku, nýbrž specializovat se na vyšší standard a individuální přístup ke každému klientovi. Tvoříme moderní cestovní společnost, ve které si sami podle svých představ sestavíte svoji dovolenou, služební cestu či školení.

Záruka vysokého standardu

K dosažení vysokého standartu našich služeb využíváme výhradně renomované obchodní partnery, jež dokážou poskytnout odpovídající služby. Kvalitu jejich služeb neustále monitorujeme a v případě hrubého nedostatku neváháme spolupráci ukončit. Abychom vás přesvědčili, že myslíme vysoký standard zcela vážně, poskytujeme na naše služby „Záruku vrácení peněz“. Pokud zjistíme pochybení způsobené naší společností, neprodleně od nás obdržíte celou cenu reklamovaných služeb nazpět a navíc jako omluvu poskytneme slevu ve výši 10% (z ceny reklamovaných služeb) na další námi zajištěné služby. V případě pochybení ze strany našich obchodních partnerů (služby zprostředkované od jiných touroperátorů) se veškeré reklamace řídí jejich reklamačním řádem a obchodními podmínkami.
Dovolená last minute Adresa : http://www.airservices.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: cestovní pojištění, autopůjčovna, prodej letenek, rezervace hotelu, linkové lety
Uloženo: 24.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde