Best Western Hotel Moráň ubytování Praha

Best Western City Hotel Moráň je okouzlující hotel situovaný v historické budově v centru Prahy poblíž řeky Vltavy. Jen pár kroků od hotelu Best Western City se nachází významné české památky jako je Národní divadlo, Karlův most, Václavské náměstí, Technická univerzita a Botanická zahrada.

Best Western City Hotel Moráň Ubytování
Best Western City Hotel Moráň nabízí pohodlné ubytování v 57 luxusně zařízených pokojích. Každý pokoj je klimatizován, hosté mají k dispozici připojení vysoko - rychlostní internet ( WIFI ), LCD televize, ledničku a možnost uvařit si kávu nebo čaj zdarma.

Best Western City Hotel Moráň Stravování
Příjemná restaurace v Best Western City Hotel Moráň je otevřena denně od 6:30 do 11:00 hodin. Úspěšný start do nového dne zaručí nabídka chutných a zdravých pokrmů: velký výběr jogurtů, müsli, sušeného ovoce, ořechů, šťáv, vaječných jídel, salámů, sýrů, čerstvého chlebu, různých druhů čajů, káv.

Best Western City Hotel Moráň Služby
Maximální služby té nejvyšší kvality poskytuje celoročně přátelský a vysoce vyškolený personál. Nejen díky tomu Best Western City Hotel Moráň získal prestižní ocenění na Neckermann - Award 2007 a 2008 jako jeden ze 100 nejoblíbenějších hotelů na světě. Best Western City Hotel nabízí hostům, kteří přijíždějí autem, garážového stání v blízkosti hotelu za poplatek.

Best Western City Hotel Moráň Okolí
Best Western City Hotel Moráň je svou centrální polohou skvělým výchozím bodem při objevování krás magického města Praha. Je to metropola největších kontrastů: návštěvníci tu najdou zelené ostrůvky v řece a mírumilovné parčíky zdobící sedm pražských kopců pouze pár kroků od architektonických pokladů a ulic překypujících životem v centru města.
Best Western Hotel Moráň ubytování Praha Adresa : http://www.best-western-hotel-moran-praha-2.rs-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Best,Western,Hotel,Moráň,ubytování,Praha,2,Moran,ubytovani
Uloženo: 24.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde