Hotel Golden Fish Hotel Apartments ubyto

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel v Plzni Golden Fish nabízí ubytování v apartmánech hotelového typu, ale i dlouhodobé pronájmy. Stylově zařízené luxusní apartmány o dispozici 2+KK až 4+KK s obytnou plochou 50 m2 až 170 m2 splňují veškerý komfort, který vyžaduje náročnější klientela. Právě pro tuto klientelu je tu nepřeberné množství komplexních služeb.

Ubytování v Golden Fish:
Komplex Golden Fish se nachází v klidném a příjemném prostředí Borského parku situovaného v jihozápadní části města Plzně na západě Čech. Díky své výhodné pozici nabízí snadnou dosažitelnost centra i okolí a blízkost klíčových příjezdových komunikací. Výhodou je umístění cca 1km od průmyslové zóny „Borská pole" a pouhých 50 minut od letiště v Praze.

Plzeňský Golden Fish Hotel Apartments nabízí luxusní ubytování v moderně a komfortně zařízených apartmánech. Mimo tradičního hotelového ubytování umožňuje také dlouhodobé pronájmy luxusních nadstandardně vybavených apartmánů. Hoteloví hosté mohou využít širokou komplexní nabídku vysoce kvalitních služeb.

Ostatní služby a stravování:
K dispozici bude hostům luxusní stylová restaurace, prostory pro konference a firemní prezentace, wellness péče, služby recepce a bezpečnostní servis včetně parkoviště, garážové stání, praní prádla, pravidelný úklid, možnost objednání nákupu do bytu, možnost zapůjčení vozidla, limousine service, taxi služba.

Historie Plzně:
Historické počátky Plzně sahají do roku 1295, kdy byla založena na příkaz českého krále Václava II. na soutoku řek Radbuzy, Mže, Úhlavy a Úslavy. Dnes patří k hospodářskému, správnímu i kulturnímu centru západních Čech. Prohlídku historického jádra města je nejvhodnější začít z rozlehlého náměstí, kde majestátně vypíná svou věž katedrála sv. Bartoloměje. Věž měří 102 m a je největší v Čechách. Na ní je vyhlídkový ochoz, kde můžeme vystoupat a vzdušnými pohledy pozorovat krásy města. Uvidíme v celé své kráse chráněné nemovité památky a domy.

Hotel Golden Fish Hotel Apartments ubyto Adresa : http://www.hotel-golden-fish-hotel-apartments-plzen.az-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Golden,Fish,Hotel,Apartments,ubytování,Plzeň,Plzen,ubytovani
Uloženo: 23.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde