Hotel Aura ubytování Praha 9 - Čakovice

Hotel Aura disponuje celkem 49 moderně zařízenými pokoji. Rozděleny jsou na jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkových a čtyřlůžkových apartmánů.
Ostatní služby hotelu:
V hotelu jsou dva výtahy a ústřední topení. Hotel Aura nabízí šest parkovacích míst. Okolí je skvělé pro rodiny s dětmi, které ocení zejména prostornou zahradu o rozloze 3500m2, která hotel Aura obklopuje, možno pořádat zahradní párty, grilovat, udit, zahrát si fotbal a jiné venkovní aktivity. Novinkou je venkovní vyhřívaný bazén.

Zajímavosti Prahy:
Pražský poledník (14°2517" východní délky), usazen do dlažby Staroměstského náměstí, tvořil součást Mariánského sloupu. Ten byl vystavěn roku 1591 jako dík Panně Marii za odchod Švédů z Prahy. Dílo Jana Jiřího Bendla však bylo zničeno 1918 rozzuřeným davem, který spojovali existenci sloupu s habsburskou nadvládou. V mosazné desce je stále vyryt nápis o smyslu Pražského poledníku: Meridianus quo olim tempus pragense dirigebatur (Poledník, podle něhož byl v minulosti řízen pražský čas). A to podle stínu Mariánského sloupu, který na poledník dopadal.
Hotel Aura ubytování Praha 9 - Čakovice Adresa : http://www.hotel-aura.s-ubytovani.com/Praha-9.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Aura,ubytování,Praha,9,-,Čakovice,Praha,9,-,Cakovice,ubytovani
Uloženo: 06.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde