Hotel Tristar ubytování Praha 8

Ubytování:
Hotelové pokoje hotelu Olympik jsou po kompletní rekonstrukci zařízeny moderním interiérem. Do vybavení pokojů je zahrnut televizor se satelitním programem, rádio, trezor, minibar a telefon s přímou provolbou a připojením na internet. Každý pokoj je klimatizován. Hotelové apartmány jsou navíc vybaveny stylovým nábytkem, protialergickou dřevěnou podlahou a koupelnou s vanou. Všechny pokoje v hotelu jsou nekuřácké.

Ostatní služby:
Mezi ostatní služby hotel Artemis zařazuje praní prádla pro hosty, nepřetržitě hlídané parkování, půjčovna aut, hotelové taxi, obchod s upomínkovými předměty, květiny, business studio, internet, pokojový servis, směnárna, sekretářské služby, doručovací služby, rezervace letenek a jízdenek, překladatelské, tlumočnické a průvodcovské služby, organizace okružních jízd a výletů a exkurzí, rezervace vstupenek na sportovní a kulturní akce, rezervace sportovních zařízení a služeb (fitness, bazén, sauna, masáže) zprostředkování non stop lékařské služby (anglicky), transfer peněz (Western Union).

Volný čas:
Casino Happy Day, které se nachází v hotelu zve do jedinečného světa her, který se otevřel v hotelu. V Casinu Happy Day jsou hosté v rukou profesionálů. Vybírat hosté mohou z Americké rulety, Black Jacku, Karibského pokeru, multiroulettu a širokou nabídku VHP s možností vysokých výher. Otevřeno je denně a to nonstop. V blízkosti hotelů můžete také navštívit divadlo pod Palmovkou nebo hudební divadlo v Karlíně, dále hvězdárnu Ďáblice, muzeum hlavního města Prahy. Podrobné informace se hosté se dozvědí na recepci kde velice rádi vyhoví každému přání.

Hotel Tristar ubytování Praha 8 Adresa : http://www.hotel-tristar.cz-ubytovani.eu/Praha-8.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Tristar,ubytování,Praha,8,ubytovani
Uloženo: 12.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde