Hotel Design hotel RomantiCK ubytování T

Ubytování:
Design Hotel Romantick poskytuje ubytování ve 26 komfortně vybavených pokojů. Pokoje jsou situovány tak, aby se v nich host cítil opravdu pohodlně . Páry ocení romantickou atmosféru, která sála z každého koutu pokoje. Snídani jsou podávány formou bohatého bufetu. Hosté mají vstup do relax zóny.

Vybavení pokojů se skládá z prostorné koupelny, sprchy a nebo vany, WC , možnost připojení na internet, telefon s přímou volbou a televizor se satelitním příjmačem.

K dispozici je i parkování.

Stravování:
Restaurace Kopretina nabízí chutná jídla a to ať se jedná o denní speciality nebo domácí zákusky. Vybírat hosté hotelu Romantick mohou z obsáhlého jídelního lístku, které nabízí tradiční česká jídla nebo a mezinárodní pochoutky.

Restaurace Kopretina pořádá pro hosty víkendové akce jako třeba steakové dny, řízkové dny, rybí hody, apod.. Rozlévaná přívlastková vína. Točené nealko pivo. Venkovní posezení. Možnost uspořádání firemních akcí, oslav, rautů, svateb.

Historie Třeboně:
Počátky města sahají asi do poloviny 12. století, kdy na jedné ze stezek procházejících širokým pohraničním hvozdem vznikla malá osada či snad jen dvorec. Celé rozsáhlé území dostal od krále výsluhou první známý člen později rozvětveného rodu Vítkovců, podnikavý Vítek z Prčic. V polovině 13. století koupili toto území bratři Pelhřim a Ojíř z landštejnské větve Vítkovců. Kolem roku 1300 lze již v Třeboni předpokládat městské opevnění, zesílené zvenčí vodním příkopem. Třeboň se stala střediskem rozšiřujícího se panství. K roku 1341 se označuje jako město a do roku 1366 se objevuje i její český název vedle dosud užívaného Witigenowe a Wittingau. V roce 1366 se vlastníky Třeboně a přilehlého panství stali bratři z Rožmberka, za nichž město nabylo na významu a bohatství.

Hotel Design hotel RomantiCK ubytování T Adresa : http://www.hotel-design-hotel-romantick.cs-ubytovani.eu/Trebon.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Design,hotel,RomantiCK,ubytování,Třeboň,Trebon,ubytovani
Uloženo: 09.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde