Penzion Májovka ubytování Cheb

Penzion Májovka / ubytování Cheb Vítejte

Penzion Májová poskytuje pohodlné a levné ubytování v útulných pokojích hotelového typu. Penzion se nachází přímo v centru malebného města Chebu na třídě Májová, odkud se hosté poholdně dostanou ke všem památkám města.

Ubytování:
Penzion Májová má k dispozici pro hosty celkem pět moderně zařízených a utulných pokojů s celkovou kapacitou třinácti lůžek. Do vybavení pokojů penzionu Májová je zahrnuto sociální zařízení v podobě koupelny se sprchou nebo vanou a toaletou, televizor se satelititním příjmačem, lednici, a společná kuchyňka. Ubytování je vhodné jak pro obchodní cestující, tak pro turisty.

Parkování je možné před penzionem nebo na společném hlídaném parkovišti s 24 hodinovým provozem.

Něco o Chebu:
Cheb je společenským, kulturním a hospodářským centrem západu Čech. Architektonické poklady města jakoby chtěly připomenout působení významných stavitelů. Jednou z nejkrásnějších středoevropských románských památek je Chebský hrad, střežený Černou věží. Za kamenným opevněním hrad skrývá evropský unikát - vzácnou dvoupatrovou románsko-gotickou kapli. Symbol města Špalíček,jehož paměť sahá až do 13. století, ale i ostatní dochované měšťanské domy, vytváří neopakovatelnou atmosféru chebského náměstí.

Výlety:
Po poutních místech - Cheb náměstí – ulice Svobody – nádraží - Háje (č.36) – Podhrad (č.36) – Starý Hrozňatov (Maria Loreto) (č.2056) – Hatzenreuth (TIR 7-A) – Waldsassen (klášter) – (možnost výletu na poutní místo Kappl) – Hundsbach – Egerteich –– státní hranice (č.204) - Slapany ( č.204) – Háje (č.36) – Cheb náměstí

Z náměstí se hosté vydají třídou Svobody k nádraží. U nádraží odbočíme vpravo na cyklostezku. Po ní pokračujeme okolo nádraží, k oranžové lávce u které cyklostezka končí. Po lávce přejedeme železniční trať a po silnici vpravo (ul.Blanická). Pokračování po ní až ke křižovatce s hlavní silnicí. Zde doleva na značenou cyklotrasu č. 36. Po trase pokračujeme až ke křižovatce se silnicí na Lipovou u Chebu. Zde silniční ukazatel nasměruje k poutnímu místu Maria Loreto ve Starém Hroznatově. Od poutního místa okolo zámku na náves až do obce. Potom přes potok po značené cyklostezce č. 2056 až na hraniční přechod do SRN u obce Hatzenreuth. Z obce Hatzenreuth po značené trase TIR 7-A až do města Waldsassen. Z Waldsassenu je možné se vydat po žlutě značené Valdštejnově stezce na poutní místo Kappl, nebo modře značené Valdštejnově stezce přes Hundsbach, Slapany, Háje zpátky do Chebu.

Penzion Májovka ubytování Cheb Adresa : http://www.penzion-majovka.cs-ubytovani.info/Cheb.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Májovka,ubytování,Cheb,Majovka,ubytovani
Uloženo: 02.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde