Hotel Ve Dvoře ubytování Spálené Poříčí

Ve dvoře hotel ubytování :
Hotel s příjemnou rodinnou atmosférou má 24 dvoulůžkových pokojů, 2 pokoje jednolůžkové a 1 bezbariérový pokoj. Celková kapacita až 52 lůžek. Ubytování je vhodné i pro větší kolektivy. Všechny pokoje jsou vybaveny WC, koupelnou se sprchou nebo vanou, TV a přípojkou na internet zdarma. Nekuřácké prostředí.

Restaurace a stravování :
Hotel má restauraci s kapacitou 100 míst, kavárnou, vlastní cukrářskou výrobou, cateringovými službami a rozvozem hotových jídel. Možnost polopenze, plné penze, rauty, pečení selat, grilparty, oslavy. Za příjemného počasí je k dispozici venkovní terasa. Rybářská bašta. Akce : Týdny kulinářských specialit, zvěřina, ryby, exotika, zahraniční kuchyně. Happy hours ve všední dny pizza 14-16 hod, drinky 16-18 hod 2 za cenu 1. Polední menu za 75 Kč včetně polévky! TIP: Piknikový koš naplněný k prasknutí , s lahví kvalitního vína s tipem na romantický piknik v Brdech. Prožijte západ slunce s unikátním výhledem na Plzeňsko a Brdy. Darujte romantický pobyt pro dva.

Hotel Ve dvoře služby :
Dětská postýlka na pokoji, dětský koutek, pískoviště, skluzavka, půjčovna dětských kol. V hotelu se dále nachází velký společenský sál a společenská místnost. Zdarma si můžete zapůjčit knihu a společenské hry. Ideální místo pro svatby, romantické víkendy a pobyty pro zamilované. Dárkové poukazy. Vlastní parkoviště na nádvoří hotelu je vhodné i pro autobusy, motorkáře a cyklisty. Můžete zde uspořádat sraz motorkářů nebo sraz historických vozidel. Bezpečné parkování. Pobyty s dětmi za zvýhodněné ceny! K zapůjčení je profesionální pokerový kufřík a stolní a karetní hry pro celou rodinu. Informujte se na recepci. Teambuilding - společný zážitek v neznámém prostředí stmelí váš kolektiv. Relaxace - masáže horkými kameny , sportovní, reflexní.

Hotel Ve Dvoře ubytování Spálené Poříčí Adresa : http://www.ve-dvore.v-hotel.net/Spalene-Porici.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Ve,Dvoře,ubytování,Spálené,Poříčí,Spalene,Porici,Ve,Dvore,ubytovani
Uloženo: 16.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 1.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde