Hostel Arpacay ubytování Praha 5

ARPACAY hostel Praha služby recepce
Otevírací doba hlavní recepce je denně 7:00 - 24:00 hodin.
Ubytovat je možné od 12:00 do 24:00 hodin, uvolnit pokoj pro úklid je potřeba do 10:00 v den odjezdu. Pokud plánujete dřívější příjezd nebo pozdější odjezd, můžete si Vaše zavazadla uschovat na recepci. Po příjezdu dostanete proti záloze 300,- Kč/pokoj vlastní klíč, takže máte volný přístup do hostelu v jakoukoliv denní i noční hodinu.

Hostel Praha ARPACAY


Pokoje se nacházejí ve dvou oddělených budovách naproti sobě (ARPACAY hostel RED a GREEN). V obou budovách je recepce a v obou se podávají snídaně. Snídaně (v ceně ubytování) se podává od 7 do 10 hodin. Snídaně obsahuje šunku, sýr, máslo, chléb a bílé pečivo, cornflakes s mlékem, kávu, čaj nebo džus.

Hostel Praha


Pro chvíle odpočinku můžete využít střešní terasu s krásným výhledem na celou Prahu nebo v každé budově jednu stylovou společenskou místnost. V ARPACAY hostelu Praha naleznete 5 PC s rychlým připojením k Internetu ZDARMA + WIFI ve všech pokojích. Pokud budete potřebovat něco vyprat, přímo v hostelu je Vám k dispozici pračka se sušičkou. Hlídané parkoviště najdete na Knížecí asi 300 m od hostelu.

Do 500 m od našeho hostelu (na Andělu) najdete velké nákupní centrum Nový Smíchov s hypermarketem Tesco, které je otevřené 7 dní v týdnu do 24:00. Mimo jiné je možnost navštívit 2 multikina, poštu, bazén a několik bank. V okolí ARPACAY hostel Praha se nachází velké množství restaurací, pizzerií, café a hospůdek, mimo jiné i značková restaurace přímo v pivovaru STAROPRAMEN, kde můžete ochutnat veškerou produkci tohoto pivovaru v té nejlepší kvalitě!
Přímo na recepci se můžete informovat či objednat spoustu výletů a průvodcovaných okruhů v Praze i okolí.


Hostel Arpacay ubytování Praha 5 Adresa : http://www.hostel-arpacay.cs-ubytovani.eu/Praha-5.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hostel,Arpacay,ubytování,Praha,5,ubytovani
Uloženo: 16.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde