Hotel Sanatorium Columbus ubytování Karl

Karlovy Vary Sanatorium Columbus : Depandance Columbus leží přibližně 100 m od hlavní budovy sanatoria Kriváň a 20 m od hotelu Slovan v příjemném prostředí Sadové ulice. Pokoje v této části Sadové ulice jsou velmi klidné, vzdálené dopravnímu ruchu. Klienti ubytovaní v depandanci docházejí do sanatoria Kriváň na léčení, ale také se zde stravují.

Sanatorium Columbus ubytování : Depandance Columbus je v současnosti komplex dvou původních hotelových domů, Columbus a Garfield, které byly postaveny na přelomu 19. a 20. století. 12 jednolůžkových a 32 dvoulůžkových pokojích nabízí ubytování v kategorii ECONOMY (**). V depandanci bylo vybudováno 3 pokojové apartmá v kategorii First Class.

Sanatorium Columbus vybavení pokojů : Všechny pokoje jsou vybaveny barevným televizorem se satelitním příjmem s bohatou nabídkou německých, anglických, ruských, ale i arabských programů. V pokojích nechybí telefon s možností přímé volby a lednice. Koupelny jsou účelně zařízeny. Hosté mají k dispozici sprchový kout a vlastní WC. Trezor je k dispozici na recepci sanatoria Kriváň či centrálním trezoru recepce Columbus.

Sanatorium Columbus apartmá : V depandanci bylo vybudováno jedno třípokojové apartmá v kategorii First Class s kuchyní, barem, letní terasou, obývacím pokojem, 2 ložnicemi. Moderní koupelna je vybavena toaletou, bidetem, hydromasážní vanou, sprchou a fénem.
Hotel Sanatorium Columbus ubytování Karl Adresa : http://www.sanatorium-columbus.v-hotel.net/Karlovy-Vary.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Sanatorium,Columbus,ubytování,Karlovy,Vary,ubytovani
Uloženo: 15.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde