Hotel Výsluní ubytování Špindlerův Mlýn

Ubytování Hotel Výsluní Špindlerův Mlýn:
Hotel najdete v malebném údolí Svatého Petra, v nadmořské výšce 950m. Od centra Špindlerova Mlýna je hotel vzdálen 2km, od sportovního a lyžařského areálu Sv. Petr cca 500m. V bezprostřední blízkosti naleznete 2 lyžařské vleky pro začátečníky, 50m od hotelu zastávka ski busu. Hotel Výsluní je ideálním výchozím místem pro pěší turistiku i výlety na horských kolech.

Špindlerův Mlýn Ubytování


Ubytujeme Vás v jednom z 15ti dvoulůžkových pokojů s možností jedné či dvou přistýlek. Každý z pokojů je vybaven koupelnou ( sprcha/WC), telefonem, televizí/Sat , trezorem a WIFI připojením.
Hotel Vám nabízí příjemné posezení v útulné hotelové restauraci s krbem a výhledem na hřbety hor. Můžete si vybrat z bohaté nabídky české i mezinárodní kuchyně, míchaných nápojů, či posedět u sklenky dobrého vína. Obslouží Vás i na hotelové terase s možností grilování.

Výsluní hotel Špindlerův Mlýn ubytování služby:
Vlastní parkoviště před hotelem. WIFI připojení v celém objektu. Recepce na Vaše přání zajistí: zapůjčení lyžařského vybavení či horských kol, lyžařskou školu, výlety s průvodcem, outdoorové aktivity, sportovní vyžití v okolních zařízeních ( bazén, squash, tenis, bowling apod.). Hotel nabízí klidné prostředí pro Vaše firemní školení s konferenčními službami.

Po sportovním vyžití či pracovním vytížení máte možnost využít k relaxaci saunu, whirlpool. Rádi pro Vás zajistí i relaxační či thajské masáže .

Okolí má skvěle udržované sjezdové a běžecké tratě a lanovky a vleky obsluhují přes 25 km sjezdovek a 75 běžeckých tratí. V okolí dále je dlouhá sáňkařská dráha, snowtubing, zimní paragliding a jízda na saních tažených koňmi. Zajistíme pro Vás: tenis, squash, minigolf, střelnice, plavání v krytých bazénech, paragliding, jízda na horských kolech, jízda na koních, horolezectví, bungeerunning, bowling, bobová dráha, rafting.


Hotel Výsluní ubytování Špindlerův Mlýn Adresa : http://www.hotel-vysluni.cs-ubytovani.info/Spindleruv-Mlyn.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Výsluní,ubytování,Špindlerův,Mlýn,Spindleruv,Mlyn,Vysluni,ubytovani
Uloženo: 15.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde