Hotel Kamenný dům ubytování Františkovy

Hotel Kamenný dům / ubytování Františkovy Lázně Vítejte

Ubytování ve Františkových Lázních : Hotel Kamenný dům je nově postavený hotel, který poskytuje služby pro hosty, kteří chtějí spojit příjemné ubytování s odpočinkem, bazénem v klidové zóně lázní a programy ve Wellness studiu (koupele, masáže, kosmetika, manikúra, pedikúra).

Františkovy Lázně Hotel Kamenný dům ubytování :
Hotel nabízí pohodlný pobyt v příjemném prostředí v komfortně vybavených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, včetně pokoje pro imobilního pacienta. V každém z nich je k dispozici chladnička, telefon a TV s možností satelitních programů.

Wellness hotel Kamenný dům Františkovy Lázně služby :
Pro odpočinek je zde k dispozici hotelový bazén a v letních měsících možnost příjemného posezení na terase s výhledem na centrum. Všechny druhy pobytů si můžete zpříjemnit relaxačními procedurami formou wellness.

Hotel Kamenný dům Františkovy Lázně restaurace :
Stravování je zajištěno dle Vašeho výběru : Polopenze (obědy / večeře). Snídaně je podávána v hotelové restauraci. Restauraci je možno objednat na oslavy, společenská setkání, školení.

Dovolená v lázních ubytování Kamenný dům hotel Františkovy Lázně :
Hotel Kamenný dům je tu pro ty, kteří jsou rádi pány svého volného času a chtějí si užít krásné prostředí lesoparku v centru věhlasného lázeňského města. Dnešní Františkovy Lázně jsou moderním lázeňským městem, kulturním a rekreačním centrem, kde stojí za to strávit dovolenou. Samotné lázně i jejich okolí nabízejí množství příležitostí k odpočinku i poznání, ke sportu i relaxaci.

Svojí výhodnou polohou a vybavením je hotel Kamenný dům ideálním místem jak k odpočinku, tak k pořádání společenských setkání nebo obchodních jednání. Moderně vybavené pokoje nabízí ubytování i náročným klientům. Ve Wellness studiu se můžete odreagovat při relaxačních procedurách i v hotelovém bazénu.

Hotel Kamenný dům ubytování Františkovy Adresa : http://www.hotel-kamenny-dum.cs-ubytovani.info/Frantiskovy-Lazne.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Kamenný,dům,ubytování,Františkovy,Lázně,Frantiskovy,Lazne,Kamenny,dum,ubyt
Uloženo: 14.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde