Motel Dlouhá louka ubytování České Buděj

Motel Dlouhá louka Ubytování
Motel Dlouhá louka nabízí celoroční levné ubytování v přírodě podle vlastního přání návštěvníků - bungalovy, karavany nebo stany. Kapacita motelu Dlouhá louka je 100 lůžek a k dispozici jsou dvou, tří a čtyřlůžkové bungalovy. Bungalovy mají vlastní sociální zařízení a televize. Sociální zařízení pro karavany a stany se nachází v areálu motelu Dlouhá louka.

Motel Dlouhá louka Stravování
Celodenní stravování nejen klientů motelu Dlouhá louka nabízí restaurace Oáza. Restaurace motelu Dlouhá louka má kapacitu 70 hostů a je vhodná na pořádání rodinných a firemních oslav či svatebních hostin. Pro rodiny s dětmi je tu skvělá možnost využití dětského hřiště.

Motel Dlouhá louka Služby
Motel Dlouhá louka disponuje parkovištěm s kapacitou 30 míst pro osobní vozy a poskytuje tuto službu úplně zdarma. V areálu motelu Dlouhá louka se také nachází úschovna kol a motocyklů v objektu (zdarma) a možné je i zapůjčení sportovních potřeb, jízdních kol, skútrů a společenských her. Personál motelu Dlouhá louka s radostí zajistí prohlídky okolních historických objektů (např. prohlídka Pivovaru Budvar nebo zámku Hluboká).
Motel Dlouhá louka ubytování České Buděj Adresa : http://www.motel-dlouha-louka.cs-ubytovani.info/Ceske-Budejovice.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Motel,Dlouhá,louka,ubytování,České,Budějovice,Ceske,Budejovice,Dlouha,louka,ubyt
Uloženo: 27.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde