Hotel Bára ubytování Benecko

Hotel Bára Ubytování
Hotel Bára nabízí ubytování v moderních dvoulůžkových pokojích s možností jedné nebo dvou přistýlek nebo v rodinných čtyřlůžkových studiích. Pokoje jsou standardně vybaveny novým zařízením, nábytkem, TV a koupelní s WC. V hotelu je k dispozici také několik ekonomických pokojů kategorie C. Pro větší uzavřené kolektivy slouží komfortně zařízená místnost s denním světlem, která může sloužit jako společenská místnost nebo samostatná školící místnost. Hosté tady najdou i naladěné pianino, parket a samostatný bar.

Hotel Bára Stravování
V hotelu se nachází dvě restaurace. Pro pohodlí rodičů je tady umístěn útulný dětský koutek, který umožňuje rodičům v klidu posedět u jídla. Dětské jídelní židličky a výběr z dětských jídel je samozřejmostí. Při pěkném počasí je možné posedět u občerstvení na venkovní terase. Rodiče odtud mohou sledovat své děti, hrající si na hotelovém hřišti - pískoviště, skluzavka, trampolína a houpačky.

Hotel Bára Služby
Příjemná obsluha hotelu Bára poskytuje svým hostům široké spektrum služeb a umí nabudit opravdovou rodinnú atmosféru. Pro detičky je připravena restaurace s krásným dětským koutkem, dětské jídelní židličky, dětská jídla, venkovní hřiště s houpačkami, video s pohádkami, koutek na malování. Starší mají k dispozici hernu se stolním tenisem, fotbálek, TV, video a část pro výtvarné a jiné činnosti. K hotelu Bára patří i lyžařský vlek, venkovní hřiště a tábořiště. Pro milovníky cyklistiky přímo od hotelu Bára vedou značené cyklotrasy.
Hotel Bára ubytování Benecko Adresa : http://www.hotel-bara.cs-ubytovani.info/Benecko.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Bára,ubytování,Benecko,Bara,ubytovani
Uloženo: 14.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde