Hostel OZ Apartment Hotels Praha ubytová

OZ Apartment Hotels Praha : Hostel byl otevřen v září 2005 a byl zrenovován v roce 2007 tak, aby vyhovoval potřebám všech hostů. Kapacita ubytování je 27 osob s možností přistýlky v některých pokojích.

Ubytování v Praze


Pro mladé nebo nenáročné cestující jsou smíšené dormitory za 13,- Euro za den. Tyto pokoje mají 7 nebo 8 lůžek, jsou pěkné, levné a umožní hostům nejen poznat nové přátele ale i zároveň vidět krásy Prahy.
Pro ty, kteří preferují větší soukromí je zde dvoulůžkový pokoj a pokoj, kde jsou dvě samostatné postele. Ubytování za 18,- Euro osoba / noc.
Celkem 5 místností sdílí dvě koupelny, dvě WC a dvě kuchyně. V kuchyni je veškeré základní vybavení, aby si host mohl připravit vlastní stravu či kafíčko.

OZ Apartment Hotels služby : Speciální nabídka slev pro velké skupiny, nebo na delší pobyt. V prvním patře budovy je internetová kavárna, která v současnosti slouží také jako recepce. Pro ubytované hosty Internet Cafe nabízí slevu na využití počítačů a velmi nízké ceny za mezinárodní hovory. Kopírování a faxová služba je také k dispozici.

Hostel OZ Apartment Hotels Praha ubytová Adresa : http://www.oz-apartment-hotels.v-hotel.net/Praha.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hostel,OZ,Apartment,Hotels,Praha,ubytování,Praha,1,ubytovani
Uloženo: 13.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde