Penzion Andy ubytování Děčín

Děčín penzion


Restaurant a penzion Andy se nachází v centu města Děčína v části nazvané Podmokly. Je umístěn v jeho klidné části pod Zoologickou zahradou a vyhlídkou Pastýřská stěna. Město Děčín se rozprostírá v široké kotlině na obou březích Labe a je nejníže položeným městem České republiky.

Děčín ubytování


Stylový penzion Andy má k dispozici dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje. Celková kapacita rodinného penzionu je 29 lůžek. Součástí každého pokoje je zařízení v přírodním stylu, samostatné sociální zařízení ( WC a koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem ) a barevný televizor se satelitním příjmem.

Penzion Andy ubytování Děčín restaurace:
Součástí pohodlného penzionu je restaurace se zimní zahradou a v letních měsích s letní terasou, která poskytuje výhled na nově rekonstruovanou židovskou synagogu. Celková kapacita restaurace je 60 míst. V restauraci Andy je možnost výběru z denní a stálé nabídky pokrmů, mimo jiné je možné zde pořádat rodinné oslavy, abiturentské večírky či jiná společenská setkání.

Ubytování Děčín penzion Andy služby:
Součástí rodinného penzionu je soukromé parkoviště, které se nachází přímo v areálu. V penzionu Andy je možné navštívit také solární studio s vysoce kvalitním zařízením a obsluhou, kde se nabízí možnost výběru 6 ti různých profesionálních solárií a v neposlední řadě také největší výběr solární kosmetiky.
.
Penzion Andy ubytování Děčín Adresa : http://www.penzion-andy.cs-ubytovani.info/Decin.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Andy,ubytování,Děčín,Decin,ubytovani
Uloženo: 13.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde