Hotel Residence Romanza ubytování Marián

Hotel Residence Romanza / Mariánské Lázně
Mariánské Lázně jsou druhé největší české lázně indikované pro široké spektrum onemocnění s více než sto minerálními prameny, chemicky odlišných, což umožňuje velký výběr lázeňských procedur. Tyto lázně jsou ideální jednak pro pobyty léčebné, stejně jako krátkodobé pobyty relaxační a wellnes. Rovněž je ideální pro milovníky sportu jako je tenis, golf a cyklistika.

Ubytování


Nově otevřen v centu M.L. Luxusní 4*hotel v romantickém prostředí a s krásným výhledem nabízí své služby milovníkům různých sportů, golfu, cyklistiky, pěší turistiky, ale i relaxačních masáží, wellnessu a jiných lázeňských procedur. Architektonicky zajímavá budova, otevřena na podzim 2005, garantuje nadstandardní služby. Prostorné a atraktivní apartmány jsou zařízené luxusním nábytkem a vybavené velikou koupelnou, fénem, satelitním TV, minibarem, telefonem a trezorem.

Restaurace


V útulné a romantické restauraci Rome a Julie si hosté mohou vychutnat tradiční českou, ale i mezinárodní kuchyni s velkou škálou jídel. Restaurace nabízí i dietní kuchyni.

Volný čas


Nabídka jak strávit volný čas v Mariánských Lázní je různorodá. Z léčivých pramenů doporučujeme: Křížový, Rudolfův, Karolinin, Ferdinandův, Lesní, Ambrožův.Prameny pomáhají při léčbě urologických potíží, poruch látkové výměny a onemocnění trávicího traktu. Za zmínku stojí Zpívající Fontána, Městské Muzeum, Městská knihovna, hudební festivaly (Chopinův), koncerty, plesy, módní přehlídky. Toto město s bohatou historickou a kulturní tradicí je ideální svojí geografickou polohou a klimatickými podmínkami leží v krásném prostředí chráněné oblasti Slavkovského lesa v širokém údolí s rozsáhlými lesoparky. Aktualní nabídka je vždy na recepci.

Hotel Residence Romanza ubytování Marián Adresa : http://www.hotel-residence-hotel-romanza.ubytovani-cz.info/Marianske-Lazne.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Residence,Romanza,ubytování,Mariánské,Lázně,Marianske,Lazne,ubytovani
Uloženo: 13.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde