Hotel Continental ubytování Mariánské Lá

Mariánské Lázně jsou druhé největší české lázně indikované pro široké spektrum onemocnění s více než sto minerálními prameny, chemicky odlišných, což umožňuje velký výběr lázeňských procedur. Tyto lázně jsou ideální jednak pro pobyty léčebné, stejně jako krátkodobé pobyty relaxační a wellnes. Rovněž je ideální pro milovníky sportu jako je tenis, golf a cyklistika.

Ubytování


Hotel je rozdělen do dvou budov Aida a Tosca. Tosca má kapacitu 14 pokojů de Luxe, z nichž každý je originální svým prostorovým řešením. Aida nabízí 27 standard pokojů. Pokoje jsou vybaveny na míru vyrobeným nábytkem, telefonem, televizorem (de Luxe - LCD TV), minibarem, trezorem, vlastní koupelnou se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami. Mnohé z pokojů mají také svůj vlastní originální balkón.

Stravování


Hotelová restaurace nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně a hotelovým hostům kompletní penzi. Snídaně je podávána formou teplého bufetu. Večer je možno posedět u typických specialit a tradičního českého piva v útulné stylové pivnici, která je součástí hotelu.V hotelu se nachází Café Restaurant Rigoletto, kde se po ránu podávají snídaně formou bohatého buffetu. Během dne si zde můžete vybrat z mezinárodních i domácích jídel, mnoha druhů kávy a moučníků. V létě je otevřena romantická terasa.

Wellness a Spa


Wellness je životním stylem působícím jako prevence proti negativním důsledkům dnešní dynamické doby na lidské zdraví. Vyznává heslo „zdravě žít a dobře se u toho cítit“. Wellness klade důraz na celkovou rovnováhu člověka, pod kterou rozumí jak fyzické tak i psychické zdraví. Nově otevřené Wellness Alexandria je moderně a špičkově vybavené středisko. Nabízí nepřeberné množství wellness a lázeňských procedur.

Něco o Lázních


Mariánské Lázně s bohatou historickou a kulturní tradicí je ideální svojí geografickou polohou a klimatickými podmínkami leží v krásném prostředí chráněné oblasti Slavkovského lesa v širokém údolí s rozsáhlými lesoparky. Do těchto lázní přijíždělo v minulosti mnoho slavných osobností, město je spjato s velkou kulturní tradicí, je zde divadlo, symfonický orchestr, u kolonády je místní raritou zpívající fontána.

Hotel Continental ubytování Mariánské Lá Adresa : http://www.continental.v-hotel.net/Marianske-Lazne.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Continental,ubytování,Mariánské,Lázně,Marianske,Lazne,ubytovani
Uloženo: 12.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde