Hotel Čertovka ubytování Praha 1

Hotel Čertovka / Praha 1


Hotel Čertovka **** Vám nabízí ubytování přímo v srdci všech architektonických staveb, divadel, galerií a výstavních síní našeho hlavního města. Barokní styl a výhled na Karlův most, Hradčany a Pražský hrad Vás přenese pár storočí spátky a zažijete pravou historickou atmosféru.

Hotel Čertovka Ubytování


Na jedné straně Hotel Čertovka přináší svým hostům kousek historie, na té druhé absolútní komfort. V celkem 21 moderně zařízených pokojích naleznete vlastní koupelnu, TV se satelitními programy, minibarem, fénem, telefonem a trezorem. Hotel Čertovka Vám nabízí pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové a jeden bezbariérový.

Hotel Čertovka Stravování


V ceně pokoje je zahrnuta snídaně formou teplého a studeného bufetu. V blízkosti hotelu je velké množství restaurací, kaváren, barů a vináren.

Hotel Čertovka Služby


K dispozici je non-stop recepce, kde Vám přátelský personál poskytne směnárenské a informační služby, rezervace průvodcovských služeb po Praze i mimo Prahu. Personál hotelu Čertovka Vám pomůže při doporučení a rezervacích kulturních akcí (divadla, opery, koncerty, sportovní akce...), zajistí praní prádla, taxi službu, lékárničku, mapy zdarma, květiny do pokoje na vyžádání. Hosty, kteří potřebují parkování, můžou využít podzemní garáže v blízkosi hotelu.

Hotel Čertovka Okolí


Hotel Čertovka se nachází na Malé Straně, 5 minut od stanice metra "A" "Malostranská" a 5 minut od tramvajové zastávky "Malostranské náměstí". Chloubou Malé Strany jsou impozantní barokní paláce a staré domy . Jejím centrem je Malostranské náměstí s chrámem sv. Mikuláše. Z Malé Strany je také krásný výhled přes Vltavu na Staré Město.

Hotel Čertovka ubytování Praha 1 Adresa : http://www.hotel-certovka.ubytovani-cz.info/Praha.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Čertovka,ubytování,Praha,1,Certovka,ubytovani
Uloženo: 10.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde