Hotel Villa Regent ubytování Mariánské L

Mariánské Lázně : Hotel Villa Regent je renovovaný hotel s romantickou architekturou a rodinnou osobní atmosférou. Hotel má výbornou polohu v zeleni v lázeňském parku, naproti nově otevřenému Casinu Bellevue. Na hlavní třídu je to 100 metrů.

Villa Regent ubytování :
Hotel nabízí standard tříhvězdičkové kategorie, s 21 dvoulůžkovými pokoji a 4 jednolůžkovými. Pokoje jsou vybaveny : koupelna (sprcha) a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, TV se satelitními programy a minisejf (za poplatek). Dětská postýlka.

Villa Regent restaurace :
V hotelu je k dispozici restaurace s barem, kde Vám nabídnou speciality české kuchyně a speciality hotelu. Za příznivého počasí lze posedět na letní terase. Snídaně - snídaňový bufet. Oběd - tříchodové menu. Večeře -tříchodové menu + salátový buffet.

Villa Regent služby :
Hotel má vlastní parkoviště. Hotelovým hostům zde zajistí kulturní program, léčebné procedury, turistické vycházky, pitné léčebné kúry, golf, tenis, plavecký bazen, Casíno (ruleta, Black Jack), výlety do okolí. Hotel má vlastní rehabilitační a léčebné oddělení v domě. Koupací pláště je možné zapůjčit na recepci.

Léčebné procedury : perličková koupel, podvodní masáž, suchá plynová koupel částečná, inhalace, elektroléčba, parafango, ultrazvuk - magnetoterapie, plynové injekce, aplikace injekce, lymfodrenáže, lymfodrenáže (obličej), klasická částečná masáž, reflexní masáž nohou a hlavy, parafínový zábal (ruce), rašelinový obklad, lymphoven (30 min. nebo 45 min.), kombinovaná lymfodrenáž (3x lymphoven, 1x ruční masáž).

Mariánské lázně okolí : Klášter Teplá, Kynžvart zámek s parkem a nedaleko Chráněná krajinná oblast Kladská s naučnou stezkou. Cheb - v historickém jádru můžete obdivovat staré původně gotické domy a známý komplex 12-ti malých budov - Špalíček, dále budovu Radnice, dům, kde byl zavražděn Valdštejn, hrad z 12-tého století. Františkovy Lázně, rašeliniště SOOS, Motýlí dům - tropický skleník.
Hotel Villa Regent ubytování Mariánské L Adresa : http://www.hotel-villa-regent.cz-ubytovani.eu/Marianske-Lazne.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Villa,Regent,ubytování,Mariánské,Lázně,Marianske,Lazne,ubytovani
Uloženo: 05.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde