Projektovedomy.cz opět překvapují

Přes prázdniny většina z nás odjíždí na dovolené. Není nabírání nových pracovníků přeci jen krok vedle? „Není, jsme v době krize, kdy se hodně propouští a řada lidí, kteří hledají nové zaměstnání na dovolenou prostě nemají. Proto jsme rozjeli rozsáhlou personální inzerci. Náš obchodní tým zatím čítá několik pracovníků, do konce prázdnin však chceme spolupracovat s minimálně 50 novými lidmi, kteří budou aktivně prodávat reklamní prostor pro projektovedomy.cz“ řekl autor personální koncepce, výkonný ředitel Pavel Štulíř.

Před pár dny se objevily zprávy o Vašem obchodní tým, který bude po celém Česku. Nábory probíhají pouze online? „To je naprosto správně, s našimi pracovníky v obchodním týmu jsme se osobně nikdy neviděli. Tím, že jsme internetové médium se může výkon pozice uskutečňovat kdekoliv po Česku, i po celém světě. U nás probíhá vše online. Třeba naši interní pracovníci (ne obchodní tým – pozn. redakce) nesmí používat telefony a mohou komunikovat pouze přes maily. Proto i tento nábor probíhá online. Šetříme tím čas všech zúčastněných, kdy každý se může naplno věnovat své práci“, potvrdil výkonný ředitel.

Dozvěděli jsme se, že projektovým domům stoupá návštěvnost a díky tomu se hlásí více inzerentů, kteří chtějí prostor na portále. Podle slov Pavla Štulíře „nynější obchodní tým již nestíhá“ mají dobře našlápnuto do doby, kdy se portál zcela usadí na trhu s bydlením. Podle koncepce do listopadu letošního roku.

K usazení přispěje i nový produkt hypoték, který projektovedomy.cz plánují spustit na přelomu července a srpna. Nová hypotéka si slibuje přivést na český trh výhodnější sazby, průhlednější podmínky a rychlejší vyřízení, než poskytují ostatní. „K produktu Projektové domy hypotéka zatím neuvádíme konkrétní informace, za pár dní bude nasazen online v testovacím provozu. Poté budeme schopni sazby garantovat. Počkejme si prosím“, dodal výkonný ředitel.

Zdroj blízký společnosti La´perf, která projektovedomy.cz provozuje, nám potvrdil, že sazby se mají pohybovat o pár desetin procent výhodněji a díky tomu uživatelé ve výsledku ušetří desítky až stovky tisíc na splátkách.
Projektovedomy.cz opět překvapují Adresa : http://www.projektovedomy.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: rodinné domy na klíč, katalog domů, projektovedomy.cz, Pavel Štulíř, nemovitosti
Uloženo: 17.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde