Bavlna.cz - povlečení

Bavlna.cz působí na trhu již od roku 2004. V té době jsme začali budovat síť internetových obchodů s bytovým textilem s vizí, že nabídneme českým domácnostem kvalitní český bytový textil. Naše vize se stala skutečností, a proto se můžeme pochlubit více jak 10 000 pravidelnými zákazníky.

Svět internetových obchodů se vyvíjí mílovými kroky, a my určujeme směr! V letošním roce se zaměřujeme na kvalitní komunikaci se zákazníky. Díky naši úzké spolupráci s firmou Religis s.r.o., která vyvíjí internetové obchody na míru se nám podařilo zdokonalit firemní systémy tak, abychom měli více času na komunikaci se zákazníky.

Zaměřili jsme se na prodej ložního povlečení značek Brotex a Matějovský, na přikrývky z dutého vlákna značek Brotex a Batex, na přikrývky z ovčí vlny a vlněného včesu Lambela, a na péřové přikrývky značek Jaspis a Vltavské peří.

Z povlečení nabízíme bavlněné a krepové povlečení, povlečení standardní, prodloužené, či manželské, povlečení klasické či licenční a povlečení s běžným potiskem či s fototiskem.

Vybudovali jsme největší internetovou obchodní síť bytového textilu, která čítá 7 různě specializovaných internetových obchodů.

Bavlna.cz - povlečení Adresa : http://www.bavlna.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: povlečení, bytový textil, přikrývka, polštáře
Uloženo: 25.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde