Energeticky.cz

Informace o úsporách energií a alternativních a obnovitelných zdrojích energie. Úsporné elektrické spotřebiče, nízkoenergetické domy, pasivní domy, zateplení budov.


Od 1. ledna 2009 musí mít každá novostavba energetický průkaz!

Energetický průkaz je doklad, který obsahuje informace o energetické náročnosti vašeho domu. Pokud jej nebudete mít, nedostanete stavební povolení, možné nebude ani ohlášení stavby. Účelem zavádění těchto průkazů je snížení energetické náročnosti budov.

Dotace

Následující článek podává přehled možností, odkud čerpat dotace eventuálně jinou formu podpory (např. poradenství) týkající se úspor energií, využívání obnovitelných zdrojů, zpracování odpadů apod. Není to legrace probrat se všemi těmi dokumenty, ale je to pro nás, tak směle do toho!

Zateplení budov

Když je nám zima, a chceme, aby nám bylo tepleji, zapneme si kabát a ještě lépe: přidáme nějakou další vrstvu oblečení. S domem je to podobné, taky může dostat další teplou vrstvu. A je to lepší, než více topit - kvalitní tepelnou izolací můžeme ušetřit podstatnou část peněz, které vynakládáme na vytápění našich domovů.


Energeticky.cz Adresa : http://www.energeticky.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: úspora energie, šetření plyn, šetření elektřina, elektrické spotřebiče, úsporné
Uloženo: 17.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde