Plastová okna - s námi rozzáříte Váš dům

Kvalitní profil a 17 let zkušeností s výrobou plastových oken nám dává možnost splnit našim zákazníkům veškeré požadavky technické i estetické. Široká škála navazujících služeb a jejich kvalita jsou důvodem, proč se k nám naši zákazníci vracejí a noví přicházejí.
Pojem kompletní servis u nás znamená dovoz a montáž nových oken, vybourání a demontáž starých, jejich odvoz a likvidace a kvalitní zednické zapravení. To vše ohleduplně a čistě. Součástí našich služeb je dodávka a montáž parapetů vnitřních i vnějších, rolet, žaluzií, sítí proti hmyzu a jiných speciálních doplňků vytvářejících dokonalý vzhled a špičkové technické vlastnosti zabudovaných oken a dveří.
Samozřejmostí jsou bezplatné technické konzultace a cenové nabídky. Dále jsme připraveni provést vám kompletní dodávku všech ostatních výplní otvorů vaší novostavby či rekonstrukce rodinného i bytového domu. V nabídce máme střešní okna, interiérové dveře, garážová vrata a další doplňky od renomovaných výrobců, zaručující celkový vysoký standard kvality dodávky VPO Protivanov, jako jediného partnera pro vás.
Plastová okna - s námi rozzáříte Váš dům Adresa : http://www.vpo.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna, dřevěná okna, zaměření, eurookna, dveře, kompletní servis
Uloženo: 12.07.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde