Proč zateplovat dům?

Zejména v současné době drahých energií je právě snaha uspořit za vytápění hlavním impulzem k zateplení domu. Kvalitní zateplení spolu s dalšími energeticky úspornými opatřeními zajistí úspory za vytápění vyšší než 50 %.
Zateplením obyvatelé navíc získají vyšší kvalitu bydlení. Zateplení zajistí tepelnou pohodu v zimně bez kondenzace vzdušné vlhkosti na studených stěnách. Právě vlhkost na stěnách je příčinou vzniku zdraví škodlivých plísní. Výhody zateplení každý pozná i v parných letních měsících, kdy teplota v bytě díky izolaci nevystoupá na neúnosnou teplotu
Při zateplení domu dochází k opravě staré fasády. Nový „kabát“ dokáže i ze staré ruiny vytvořit na pohled krásný dům. Navíc hodnota nemovitosti výrazně stoupne.
Dalším přínosem je ochrana životního prostředí. Čím méně je potřeba topit, tím více se snižují emise CO2. S investicí do zateplení domu pomohou dotační programy, které mohou celkové náklady na zateplení výrazně snížit.
Každý dům je jiný a proto je nutné předem odborně posoudit, jaký způsob pro zateplení pro danou stavbu bude nejvýhodnější. S žádostí o podrobnější informace o zateplování čí o posouzení vaší nemovitosti se můžete obracet na pracovníky společnosti Stav Agency s.r.o. z Liberce.
https://www.stav-agency.cz/scsdc/zateplovani-budov/
https://www.stav-agency.cz/stavebni-cinnost/vystavba-rodinnych-domu/
https://www.stav-agency.cz/2023/02/14/proc-zateplovat-dum/

Proč zateplovat dům? Adresa : http://www.stav-agency.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: zateplení, zateplování, úspora
Uloženo: 17.02.2023
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde