Kontaktní zateplení budov

Vnější kontaktní zateplovací systém je mezinárodně označován zkratkou ETICS. Při tomto nejrozšířenějším způsobu zateplení je izolant nalepen přímo k podkladu a dále je ukotven pomocí speciálních hmoždinek. Na izolant se následně spolu s vyztužující síťkou nanáší stěrková omítka. Struktura a barva konečného povrchu omítky závisí pouze na investorovi. Tato technologie zateplení nepřináší v tomto směru téměř žádná omezení.
Při kontaktním zateplování se jako izolant nejčastěji používají: fasádní pěnový polystyren, desky či lamely z minerálních vláken, a také materiály na bázi polyuretanu nebo polyisokyanurátu.
Mezi hlavní přednosti kontaktního zateplení patří relativně nízká cena, absence tepelných mostů a možnost využití na relativně členité plochy. Na izolační materiál lze nalepit i drobnější tvarované prvky jako jsou různé římsy a podobně. Díky tomu si mohou budovy zachovat stejný vzhled jako před zateplením.
Před realizací zateplení domu je nutné zvážit všechny možnosti a určitě je na místě poradit se s odborníky. Mezi zkušené firmy zabývající se kontaktním zateplováním domů patří společnost Stav Agency s.r.o. z Liberce. Odborní pracovníci s dlouholetými zkušenostmi ze společnosti Stav Agency poradí s výběrem materiálu, zpracují cenovou kalkulaci a v případě zájmu provedou celou realizaci zateplení budovy.
http://www.stav-agency.cz/scsdc/
http://www.stav-agency.cz/scsdc/zateplovani-budov/

Kontaktní zateplení budov Adresa : http://www.stav-agency.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Zateplení, zateplování, tepelná izolace
Uloženo: 25.09.2019
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde