Systra, spol. s r.o

Firma Systra, spol. s r.o. vznikla v roce 1991 a od té doby jsme realizovali stovky projektů od malých domácností přes kancelářské budovy až po velká logistická centra.

Našim mottem je dodávat zákazníkům ty nejkvalitnější výrobky na trhu, protože věříme, že kvalitu si všichni zasloužíme.

Termín "nejlevnější" u nás nehledejte. Pokud však hledáte spolehlivého dodavatele a výrobky, které vám vydrží déle než pár let, jste na správném místě.

Jsme rodinná firma s více než dvacetiletou tradicí. Většina zaměstnanců u nás pracuje déle než deset let a dohromady tvoříme něco jako rodinný firemní tým. Za ta dlouhá léta již máme vlastní know-how a výrobní technologie a postupy, které neustále vylepšujeme. Díky zakázkové výrobě se pro nás obor stínící techniky dosud nestal rutinou. Stále milujeme vymýšlení nových věcí, nových pohledů a nových inspirací.



Pouze z povzdálí sledujeme současné trendy nejlevnějších cen. Výrobky na míru však byly vždy něco speciálního a to se nikdy nezmění. Stejně jako truhlář, který používá to nejlepší zkušeností prověřené dřevo, a dá do každého výrobku část svého já, tak se i my chováme ke každému produktu, který projde naší výrobou. Ať už jde o dražší exteriérový výrobek nebo jednoduché stínění do interiéru, vždy chceme, abyste ho používali, abyste si ho užívali a abyste se z něho těšili. Protože jedině potom jsme spokojení.

Systra, spol. s r.o Adresa : http://www.systra.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu
Uloženo: 15.02.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde