Proč si na úklid kanceláří a firemních p

Každý zaměstnavatel by se měl snažit o to, aby jeho zaměstnanci byli efektivní a dobře odváděli svou práci. Dobré nápady a tvůrčí myšlení i koncentrace zaměstnanců je podmíněna mnoha okolními vlivy a mezi jeden z nich neodmyslitelně patří také čistota prostor, ve kterých pracují.

Zaměstnanci využívají během pracovní doby elektroniku, stoly, kuchyňku, toalety, společné prostory a mnoho dalšího. Proto je nutné dbát na úklid všech těchto zařízení a prostor, aby se lidé cítili v práci dobře – tráví zde přeci větší část svého dne.

V dnešní době se stává stále větším trendem, že větší společnosti si sjednávají pro úklid svých kanceláří a ostatních firemních prostor specializovanou úklidovou firmu. Úklidová firma se snadno a rychle postará o vše potřebné.

Firmy tak volí vhodný způsob, který je pro ně pohodlnější, snadnější a také pro ně představuje poměrně levné řešení. Společnosti využívají úklidové firmy, jak jednorázově tak i pro pravidelný úklid firemních prostor.

Dnes už není třeba najímat zaměstnance na úklid a organizovat jejich práci. To kolikrát společnost naopak zatěžuje, jelikož organizace úklidových pracovníků a nákup čisticích prostředků je mnohdy časově náročnější a firma pak nefunguje zcela efektivně z důvodu časového vydání na úklid prostor. Každá firma se specializuje na něco, v čem se snaží být ve svém oboru odborníkem. U úklidových firem tomu není jinak. Proto se firmám vyplatí investovat svůj čas do věcí, kterým rozumí a <a href="http://www.uklidove-prace-ksena.cz/"><strong>úklid přenechat odborníkům z oboru</strong></a>.

Stačí se rozhodnout a <strong>dohodnout si konkrétní den a hodinu úklidu</strong>. Zpravidla si firmy najímají úklidovky na pátek, aby zaměstnanci po víkendu přišli opět do čistých prostor. Specializovaná úklidová firma s vyškolenými zaměstnanci se už o vše ostatní postará sama. Zkrátka zákazník si nadiktuje požadavky a úklidová firma se snaží je dodržet do posledního puntíku.

Pokud úklidová firma opravdu za něco stojí, zajistí naprosto všechny činnosti spojené s úklidem, tedy například i mytí oken, vytírání podlah, leštění nábytku, vynesení odpadků nebo dokonce sklizení špinavého nádobí ze stolů zaměstnanců a tak podobně.

Když má tedy společnost velké prostory, které nemá čas ani chuť uklízet, vyplatí se najmout si odborníky a čekat že během krátké doby se zaměstnanci i vedení firmy opět bude těšit čistým prostorám.

V současné době vyspělých technologií není jednodušší způsob než si úklid kanceláří objednat online. Většina úklidových firem nabízí na svých stránkách vyplnění krátkého poptávkového formuláře, kde si společnost stanoví své požadavky a pak už jde jen o dohodu s úklidovou firmou na konkrétních podmínkách.

Pokud úklidové firmy <a href="http://www.uklidove-prace-ksena.cz/kontakt/napiste-nam"><strong>poptávkový formulář</strong></a> nenabízejí nebo k němu z nějakého důvodu nemá společnost důvěru, stačí napsat email nebo jednoduše zvednout telefon a zavolat.

A jaká je <a href="http://www.uklidove-prace-ksena.cz/cenik/cenik-pravidelny-uklid-kancelari"><strong>cena za tyto služby?</strong></a> Ta už se odvíjí od konkrétních požadavků. Samozřejmě je vždy rozumné, popsat požadavky emailem nebo přes poptávkový formulář. Vždy je však lepší, když se sama úklidová firma nabídne, že si prostory prohlédne a na základě prohlídky stanoví cenu ať už jednorázového nebo pravidelného úklidu. Firma má jistotu, že je úklidovka loajální a úklidová firma zase předem ví, co ji v konkrétních prostorách čeká a na které věci se má předem připravit.

Většina úklidových firem má <strong>ceník stanoven podle metrů čtverečních</strong> a podle speciálních požadavků ze strany zákazníka. Samozřejmě se potom liší cena pravidelného úklidu a jednorázového úklidu. Cenu lze nicméně přesně vypočítat až individuálně, podle použitých technologií, prostředků a stupně znečištění. Proto úklidové firmy volí variantu, že nejdříve pošlou zástupce úklidové společnosti, který po prohlídce celkovou cenu přesně vykalkuluje.

Jak by to tedy mělo vypadat krok za krokem?

<strong>Společnost pošle poptávkový formulář, email, nebo zavolá do úklidové firmy.</strong>
<ul>
<li>Domluví se schůzka a požadavky</li>
<li>Společnost navštíví technik úklidu</li>
<li>provede prohlídku firemních prostor</li>
<li>vyhodnotí potřeby provozu a vaše požadavky</li>
<li>připraví nabídku individuálního řešení úklidu</li>
<li>nastaví se optimální rozsah a četnost úklidu kanceláří a firmy</li>
</ul>
<strong>Na co bys společnosti neměly zapomínat ve svých požadavcích na úklid?</strong>
<ul>
<li>vysypání odpadkových košů, doplnění hygienických sáčků</li>
<li>vynesení odpadu včetně jeho třídění</li>
<li>utření prachu z nábytku, parapetů i veškerého zařízení</li>
<li>kompletní odstranění ohmatů ze všech dveří</li>
<li>vytření podlahy a vysátí koberců</li>
<li>mytí a uklízení nádobí</li>
<li>umytí a vyleštění kuchyňského dřezu, kuchyňské linky a otření elektrospotřebičů</li>
</ul>
Každá úklidová firma by měla úklid kanceláří přizpůsobit Vašim potřebám! Samozřejmostí je také <strong>péče o čistotu toalet a koupelen</strong>.

<strong>Úklid toalet a koupelen by mělo zahrnovat:</strong>
<ul>
<li>čištění a dezinfekci umyvadel a toaletních mís</li>
<li>vyleštění dlaždiček, omyvatelných stěn, zrcadel a zásobníků</li>
<li>doplnění hygienických potřeb (dle požadavků)</li>
</ul>
Důležitou součástí úklidů kanceláří je odborná kontrola kvality manažerem úklidové společnosti. Dí
Proč si na úklid kanceláří a firemních p Adresa : http://www.uklidove-prace-ksena.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Každý zaměstnavatel by se měl snažit o to, aby jeho zaměstnanci byli efektivní a
Uloženo: 22.04.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde