Obklady a dlažby velkých formátů- Kerlit

Obklady a dlažby jsou na trhu s materiály pro podlahy a stěny stále častější variantou. Pomalu vytlačují jiné podlahové krytiny, jako jsou koberce, tapety, PVC či dřevo. Proč tomu tak je? Jednou z možností je, že jsou daleko pevnější, trvanlivější a jejich údržba je daleko méně náročná než u výše jmenovaných krytin. A velkou jejich předností je to, že dokáží velmi věrně výše uvedené materiály imitovat. Takže si můžeme pořídit podlahu či obklad stěny, který bude vypadat jako dřevěný obklad, či stěna obložená tapetou. Imitace jsou velmi věrné, proto budete muset případnou návštěvu nejspíš přesvědčit, že nemáte stěnu obloženou dřevem, či polepenou tapetou, ale že na ní máte keramickou dlažbu či obklad.
V současné době novým, moderním materiálem, který přináší další výhody keramické dlažby či obkladu je obklad velkoformátový. Přichází na trh pod názvem Kerlie http://www.pevero.cz/kerlite-c60/ . Kerlite nabízí rozměry až do velikosti 100x300 cm a tloušťku má pouhé 3 mm. Jedná se o materiál, který vznikl inovací výrobního procesu. Kerlite je materiálem mrazuvzdorným a vzhledem ke svému složení dokonale čistitelným. Dá se velmi dobře čistit omytím teplou vodou, neabsorbuje pachy a je nenasákavý. Vzhledem ke svým kvalitám a vlastnostem je vhodný do prostředí s vysokými nároky na hygienu jako jsou zařízení gastro, nemocnice apod.
Keramické obklady a dlažby se vyrábí v několika formátech, najdeme zde kromě rozměru 100x300 cm např. formáty 100x100 cm, 50x50 cm a další, které jsou vyráběny v tloušťkách 3 mm, vhodné jako obklad a 3,5 a 7 mm, které mohou být použity už i jako dlažba. I přesto, že jejich tloušťka je minimální, jsou vysoce odolné a zachovávají si všechny vlastnosti keramického materiálu. Je s nimi i přes jejich velký formát snadná manipulace, protože jsou lehké a další jejich nespornou výhodou je, že k jejich formátové úpravě nám poslouží např. nástroje na řezání skla.
Velmi elegantně bude např. působit interiér, do kterého použijeme obklady či dlažbu ze série Black&White, protože tato kombinace barev je stále in a přináší velmi elegantní prostředí. Až nádechem luxusu nás ovane prostředí, do kterého použijeme obklady či dlažbu ze série nazvané Elegance.
Velmi dobře se uplatní tento keramický tenkostěnný materiál při provádění rekonstrukcí, kdy je možné jej položit na stávající materiál, čímž se vyhneme bourání, či jiným úpravám, které by nás stály mnoho úsilí, práce a nečistot. Můžeme s nimi provádět rekonstrukce rychle, bez hluku a prachu a zanedbatelná není ani ekonomická stránka věci.
Díky speciální inovativní technologii výrobního procesu vznikl velkoformátový obklad a dlažba, kterou můžeme považovat na nejmodernější a nekvalitnější výrobky dnešní doby, které se stále častěji dostávají do povědomí a jsou stále více zákazníky vyhledávány.

Obklady a dlažby velkých formátů- Kerlit Adresa : http://www.pevero.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kucyhně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika
Uloženo: 29.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde