Záclonové tyče

Sháníte praktické a zároveň designově vytříbené zavěšení svých záclon? Láká Vás samostatné sestavení garnýží? Pak jsou pro Vás skvělou volbou záclonové tyče , které Vám za atraktivní ceny nabízí firma URBÁNEK! Aktualizovaný katalog stínící techniky najdete v internetovém obchodě urbanek-ul.cz nebo nás můžete navštívit přímo v naší kamenné prodejně v Ústí nad Labem.

Vybíráme záclonovou tyč


Před samotným výběrem záclonové tyče je důležité znát rozměry Vašeho interiéru, tak aby se tyč ideálně hodila do okenního rámu. V našem portfoliu najdete celou řadu rozměrů záclonových tyčí a v případě Vaší potřeby je možné tyč zkrátit do libovolné délky. Rovněž můžete vybírat z několika typů koncovek záclonových tyčí. Také paleta barev je velmi pestrá a poskytuje dostatek možností sladění záclonových tyčí se stylem Vašeho interiéru.
Záclonové tyče od URBÁNKA
Zaujaly Vás záclonové tyče a chtěli byste si je pořídit do svého interiéru? Nahlédněte do eshopu URBÁNEK , kde na Vás čeká kompletní portfolio stínící techniky. Nevíte, které záclonové tyče budou do Vašeho interiéru ty pravé? Kontaktujte nás a naši odborní prodejci Vám vyjdou maximálně vstříc. V našem e-shopu můžete také sledovat zajímavé akce a slevy na stínící techniku.
URBÁNEK – záclonové tyče, z nichž si vybere opravdu každý!
Sháníte dárek pro Vaši babičku nebo maminku? Mělo by to být něco praktického do bytu? Firma URBÁNEK má pro Vás skvělý tip na stínící techniku! Vyberte si záclonou tyč dle Vašich požadavků a sestavte si tak svoji kompletní garnýž. Záclonové tyče nabízíme v různých barvách i materiálech nyní za atraktivní ceny. Podívejte se na náš internetový obchod urbanek-ul.cz a věřte, že s takovým dárkem rozhodně uspějete!
Záclonové tyče Adresa : http://www.urbanek-ul.cz/garnyze-zaclonove-tyce-prumer-16mm-a260
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Záclonové tyče, záclonová tyč
Uloženo: 18.06.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde