Zvláštní a jedinečné obklady- dekory

Pokud se chystáte k obkládání koupelny či jiného interiéru, zkusím Vám přiblížit kolekci keramických obkladů a dlažeb www.iridio.cz výrobce FAP, která určitě stojí za pozornost.
Kolekce obsahuje širokou škálu dekoračních prvků, které Vás mohou zaujmout. Vyrábí se převážně ve velkoformátu 30,5x91,5 cm. Jsou vyráběny v široké barevné škále, kolekce je velmi bohatá na grafické dekory, květinové motivy a mnoho dalších originálních dekoračních prvků. Některé z dekorů se vyrábí ve formátu 91,5x91,5 cm, např. velmi zajímavý dekor růží ve dvou barevných provedeních, který se může stát dominantním obkladem http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-suite-fgca-suite-parigi-bianco-inserto-mix-3-915x9151 daného interiérů. Mozaiky plné odlesků, které jsou specialitou tohoto výrobce, velmi zajímavých barevných provedení, kde nechybí ani barvy drahých kovů zlatá a stříbrná. Velmi zajímavým dekorem, který určitě stojí za pozornost, je originální mozaika http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-suite-ffo3-sream-mosaico-305x3051 šachovnice v černo-stříbrném provedení. Dekorační listely a speciální keramické prvky, už jen dokáží doladit atmosféru a vytvořit z těchto obkladů velmi zajímavý interiér. Obklady této kolekce umí naladit interiér romanticky i extravagantně, podle toho, který z obkladů si vybereme. Protože u této kolekce je opravdu z čeho vybírat. U některých obkladů budete mít pocit, že se nedíváte na keramický obklad, ale na vytapetovanou stěnu.
A ještě jeden z obkladů si zaslouží pozornost. Je to opravdu velký formát 91x5x152.5 cm, mozaika růží v provedení téměř krajkovém.
Tento výrobce, společnost FAP má své sídlo ve Fiorano Modenese v Itálii. Že jsou jeho výrobky vyráběny výhradně v této zemi, nám dosvědčuje značka Made in Italy. Výrobky jsou vysoké kvality, přináší osobitý styl. Jeho obklady a dlažby můžeme využít při realizaci kuchyní, koupelen či dalších bytových nebo nebytových interiérů, protože jsou převážně pro interiéry určeny. Lesklé kovové efekty u obkladů i dekorů jsou specialitou tohoto výrobce a objevují se u mnoha sérií.
Společnost FAP je od roku 1997 součástí Gruppo Concorde, jednoho z předních světových sdružení vyrábějících dlažby a obklady. Keramika je zde vyráběna s láskou k tomuto materiálu, její výrobky vycházejí přímo od srdce a leží jí na srdci i ochrana životního prostředí, kde jeho snaha je nepoškozovat je také jednou z priorit keramičky FAP.
Zvláštní a jedinečné obklady- dekory Adresa : http://www.iridio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, fap, Suite
Uloženo: 06.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde