Obklady ve velmi zajímavém provedení

Chystáte se obkládat koupelnu či jiný interiér Vašeho domova? Ano, ptám se i na další místnosti, protože v dnešní době se obklady a dlažby dostávají kromě koupelen a kuchyní také do pokojů obývacích či dokonce do ložnic.
A znáte keramičku FAP? Pokud ne, dovolím si Vám ji trošku představit. Jedná se o keramičku, které své krásné obklady a dlažby, http://www.iridio.cz/cz/eshop/fap vyrábí výhradně na území Itálie. To nám dosvědčí i značka Made in Italy, které je nositelem. Od roku 1997 je součástí Gruppo Concorde, skupiny, která sdružuje výrobce keramických obkladů a dlažeb.
Keramička FAP má své sídlo v italském Fiorano Modenese Výrobky této společnosti jsou velmi vysoké kvality a přináší osobitý styl pro životní prostředí. Obklady http://www.iridio.cz/cz/eshop/fap/fap-suite jsou bohatě zdobeny, mezi barvami se vyskytuje i zlatá či stříbrná, a kovové odlesky nejsou žádnou výjimkou. V sériích je zastoupena mozaika, jedna ze sérií je dokonce věnována jen těmto mozaikám.
Jedna z kolekcí, která nám představuje mnoho dekoračních prvků v různých provedeních, nese název Suite. Vyráběna je převážně ve formátu 30,5x91,5 cm. Většina jejích obkladů je zdobena, ať už se jedná o dekor proužkový, ornamentový či grafický. V této kolekci je však i několik dekorů, které si zaslouží zvláštní pozornost. Je to dekor růží s listy, který je buď na světlém či tmavém podkladu. Tento obklad je dodáván ve formátu čtverce 91,5x91,5 cm. Mozaika http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-suite-fgdm-suite-rose-bianche-mosaico-15-pezzi-915x15251, která nám může připomínat krajku je vyrobena v rozměru 91,5x152,5 cm. Všechny toto obklady se stanou určitě ústředním motivem Vašeho interiéru.
Keramická společnost Fap své výrobky vyrábí s láskou a to se projevuje ve výsledcích práce. Z jejich výrobních linek vycházejí obklady a dlažby velmi vysoké kvality jak technické, tak estetické. Dekorační prvky jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi, ke zdobení dekorů je používáno digitálních technologií.
Obklady ve velmi zajímavém provedení Adresa : http://www.iridio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, mozaika, fap, Suite
Uloženo: 06.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde