Obklady se srdíčky?

Myslíte si, že obklady mohou navodit romantickou atmosféru? Že existují dekory květinové nebo grafické samozřejmě ví každý z nás, ale použít srdíčka jako dekorační prvek třeba do koupelny? Mně by to teda nenapadlo. Ale co, já taky nejsem výrobce obkladů a dlažeb, ani designér, že? Při svém hledání obkladů, vhodných do koupelny jsem našla jednu sérii, která romantickými srdíčky přímo překypuje. Že by Vás mohla zajímat? Tak Vám ji zkusím představit.
Jmenuje se Cupido a vyrábí ji výrobce, který má své sídlo v Itálii ve Fiorano Modenese a můžete ho najít pod označením FAP http://www.iridio.cz/cz/eshop/fap . Tato keramická společnost je od roku 1997 součástí skupiny Gruppo Concorde, které je jedním z předních světových sdružení vyrábějících obklady a dlažby.
Ale vraťme se zpátky k srdíčkům. V kolekci Cupido http://www.iridio.cz/cz/eshop/fap/cupido najdeme nepřeberné množství dekoračních prvků. Kromě proužků, kytiček, mozaik mnoha druhů a provedení včetně zlaté a stříbrné barvy, zdobených odlesky, které jsou specialitou tohoto výrobce, zde najdete i už zmiňovaná srdíčka. Jsou tu ve velmi jemném provedení na obkladu o rozměru 30,5x91,5 cm, který je celý „srdíčkový „ a vybírat můžete hned z několika barevných provedení. Obklad bude působit velmi jemně a romanticky naladí například Vaši koupelnu. A pak zde máme srdíčka „ve velkém“, motiv bílého, černého či výrazně červeného srdce, sestaveného jako mozaika http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-cupido-fgxo-cuore-roso-mosaico-40x5351 na bílém podkladu. Tady se setkáváme s rozměrem 40x53,5 cm a obklad bude vhodný jako dekor vložený do jednobarevného obkladu sem tam nebo do pruhu, podle libosti.
Výrobky, obklady a dlažby, tohoto výrobce vycházejí přímo od srdce, výrobce pracuje s láskou ke keramice a to se ve výsledku jeho práce odráží. Objevují se zde opojné barvy, oslnivé odlesky, jak již bylo zmíněno, krásné lemování a nepřeberné množství dalších dekorů. FAP je svět obkladů a dlažeb, které se přizpůsobí Vašemu vkusu. Jedná se o velmi kvalitní značku, která Vám pomůže najít Váš jedinečný styl a tomu přizpůsobit prostředí, které bude odpovídat Vašemu snu o ideální koupelně či interiéru Vašeho domova. Výrobky této keramičky jsou zpracovávány moderní technologií a zdobeny pomocí laseru. Jsou vyráběny také v souladu s přírodou tak, aby neohrožovali životní prostředí, které bychom rádi předali generacím příštím v co nejlepším stavu.
Obklady se srdíčky? Adresa : http://www.iridio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: mozaika, obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, Fap, Cupido
Uloženo: 02.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde