Dekorované keramické obklady

FAP Suite je kolekce keramických obkladů společnosti FAP. Tato společnost je od roku 1997 součástí Gruppo Concorde, jednoho z předních světových sdružení, vyrábějící obklady a dlažbu. Kolekce je plná dekoračních prvků, které jsou vyráběny pouze v jenom rozměru a to velkoformátu 30,5x91,5 cm. Tyto dekory jsou vyráběny v široké barevné škále, součástí dekoračních prvků je i mozaika, dodávaná v rozměru 30.5x30.5 cm.
Kolekce Fap Suite http://www.iridio.cz/cz/eshop/fap/fap-suite najde široké využití v koupelnách Vašeho domova, ale také v dalších bytových či nebytových interiérech, protože obsahuje dekory v pěti krásných, jemných pastelových barvách a dlažbu v hnědém a černém provedení, rovněž dekorovanou. Listely několika šířek jsou v této sérii samozřejmostí.
FAP vyrábí své výrobky s láskou, neustále inovuje výrobu a snaží se skloubit tradici s moderností, proto z jeho výrobních závodů vychází obklady a dlažby vysoké jak technické, tak estetické hodnoty.
Kolekce FAP Suite obsahuje také dekorované obklady, http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-suite-fgca-suite-parigi-bianco-inserto-mix-3-915x9151 které jsou výjimečné jak svým formátem, tak provedením. Mezi tyto můžeme zařadit dekor růží na bílém či černém pozadí, který se vyrábí ve formátu 91,5x91,5 cm a mozaiku, http://www.iridio.cz/cz/eshop/produkt/fap-suite-fgdm-suite-rose-bianche-mosaico-15-pezzi-915x15251 která vytváří velmi originální květinový dekor, který nám může připomínat krajku. Tato mozaika je vyráběna ve formátu 91,5x152,5 cm. Některé z dekorů ornamentových nám mohou připomínat tapetu.
S keramičkou FAP najdete svět, který se Vám přizpůsobí. Každý má jedinečný styl, proto Vaše koupelna a interiér Vašeho domova o Vás hodně napoví. Naše životní prostředí představuje náš životní sen a FAP může být projektantem, který Vám pomůže vyjádřit Vaši osobnost právě prostřednictvím Vaší koupelny a Vašeho domova.
Dekorované keramické obklady Adresa : http://www.iridio.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: mozaika, obklad, dlažba, kuchyně, koupelna, exteriér, interiér, Fap, Suite
Uloženo: 02.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde