Několik „pro“ pro vanové zástěny

Rozhodujete se mezi vanou a sprchovým koutem? Chcete si prožít sprchování a nemít v koupelně potopu? Pak jsou zde pro vás vanové zástěny. Vanové zástěny jsou v současné době vyráběny v mnoha obměnách. Jestliže budete mít sestavu vany a vanové zástěny, pak si koupání určitě užijete. Vana s vanovou zástěnou vám poskytnou se podle potřeby i vestoje osprchovat.

Vanové zástěny jsou stále v oblibě

Vanové zástěny zprostředkují používat vaši vanu podobně jako sprchový kout, při uvelebení se do plné vany s přidáním soli nebo nějaké příjemné vůně. Jsou k dostání v pestré nabídce a v několika variantách – jednodílné, dvoudílné, třídílné až sedmidílné zástěny. Hodně populární jsou skleněné zástěny, které přes svoji jakost jsou cenově lehce přístupné. Obliby si dopřávají také plastové zástěny a to pro svoji jednoduchou konstrukci. Pokud sháníte ústupek mezi vanou a sprchovým koutem, poněvadž nemáte v koupelně místo pro oboje, volte vanovou zástěnu.

Vanové zástěny zvládne nainstalovat každý
Koupili jste si vanu, která nemá stejnoměrný tvar, a chcete si k ní vybrat ještě vanovou zástěnu? Existují vanové zástěny pro vany s atypickým tvarem. Tyto vanové zástěny jsou k dostání v řadě variant a i náročný kupující bude jistě spokojený. Vanové zástěny jsou k dispozici pro vany nepravidelných rozměrů, ale také pro vany rohové a obdélníkové. Jejich prioritou je také jednoduchá montáž. Instalace nevyžaduje žádné zvláštní zkušenosti, ani profesionální nářadí. Stačí se řídit přiloženým návodem, vyvrtat několik otvorů a zašroubovat potřebné šrouby a vanová zástěna je na svém místě.

Pokus jste se rozhodli pro koupi zástěny, pak nás najdete na www.eko-domov.cz. Naši zaměstnanci se vám budou rádi věnovat a pomohou vám zvolit to nejlepší řešení podle vašich potřeb a požadavků.

Několik „pro“ pro vanové zástěny Adresa : http://www.eko-domov.cz/koupelny-vanove-zasteny-katskupO.0600.php
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: vanové zástěny, koupelny
Uloženo: 06.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde