Připravte zahradu na jaro

Nejprve se zbavte všeho, co k jaru už prostě nepatří – zbytků spadaného listí, suché trávy, ostříhaných větviček a podobně. Pozornost věnujte také chodníčkům a zídkám – po zimě bývají zanesené blátem, kamínky, někde se daří i mechu. Pokud se vám nechce strávit první slunečná odpoledne s rýžákem a kbelíkem, zkuste vysokotlaké čištění – to znamená proud vody hnaný pod velkým tlakem, který si poradí i letitými usazeninami.

Práci usnadní vysokotlaké čističe

Jak na tlakové mytí? Zahradní hadicí se to asi nepodaří, proto vyzkoušejte speciální vysokotlaký čistič. Zpočátku se vám možná bude zdát, že je to zbytečné, ale jakmile ho jednou použijete, už se ho pravděpodobně nebudete chtít vzdát. Vysokotlaký čistič se totiž hodí nejen na zahradu, ale také například na mytí auta, kde se dostane i do míst, kam jiné prostředky nemají šanci. Tlakové mytí plně nahradí myčku aut, a tak vám bude šetřit i peněženku. Vysokotlaký čistič je pak téměř nezbytností pro majitele bazénů, kteří pravidelně zbavují svůj bazén řas a nánosů nečistot – náročná práce se rázem zredukuje na rychlou a pohodlnou činnost.

Vyplatí se mi vysokotlaké čistění?

To je samozřejmě velmi individuální a záleží na mnoha faktorech. Pokud máte malý dvorek nebo zahrádku bez chodníčku, vysokotlaký čistič příliš nevyužijete, pokud jste naopak majitelem členitého pozemku, auta nebo bazénu, může vám vysokotlaké čištění ušetřit podstatné množství práce. A po jakém čističi koukat? V tomto případě se určitě vyplatí vsadit na kvalitu a nenechat se nachytat na supernízké ceny nebo podezřelé slevy. Pokud chcete, aby vám pomocník pro tlakové mytí sloužil dlouho, vybírejte od kvalitních výrobců, jako jsou například vysokotlaké čističe Kärcher a podobné značky.

Připravte zahradu na jaro Adresa : http://www.habra.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Karcher, čisteni, Habra
Uloženo: 13.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde