De Dietrich – kvalita a jedinečný design

De Dietrich je jednou z mnoha značek spotřebičů, které potřebuje každá dobře vybavená domácnost. Firma má velice zajímavou historii, která začíná již v roce 1684. V té době se však zabývala zejména produkcí železa a oceli, která sloužila k výrobě nářadí a později i částem kanónů. Na odvětví domácích spotřebičů se firma De Dietrich zaměřila až v roce 1907.

Zákazníci si již v roce 1985 mohli zakoupit jednu z prvních sklokeramických varných desek, která byla již opatřena dotykovým ovládáním. Firma De Dietrich získala mnoho ocenění. Ty jsou pro zákazníky symbolem kvalitních výrobků.

Skvělý design pro vaši kuchyň



V nabídce jsou nejrůznější modelové řady. V nich naleznete veškeré potřebné vybavení do moderní kuchyně. K dispozici Vám jsou spotřebiče ve třech různých barvách. Můžete si tak zvolit design kuchyně v barvě bílé, černé či nerezové. Firma De Dietrich vám nabízí vysoce moderní a kvalitní nejen sklokeramické desky. Velice zajímavě jistě poslouží i jejich šikovně koncipované trouby či myčky nádobí.

De Dietrich vyrábí i nádherné a stylové odsavače par. Myslí však i na to, že některé domácnosti nemají příliš mnoho prostoru třeba v koupelně, kam by se dala postavit pračka. Dnes je vlastně úplně běžné, že se pračka umisťuje do kuchyňských prostor. Pračky De Dietrich jsou stejné koncepce jako ostatní spotřebiče, proto nebude pračka příliš vyčnívat z kuchyňské linky.

Je zcela na každém z vás, zda chcete, aby vaše domácnost působila velmi moderním designem nebo spíše konzervativněji. V obou případech budete mít zcela funkční domácnost plnou nejmodernějších technologií. Firma De Dietrich zaručuje opravdovou kvalitu, která je podložena 50-ti měsíční zárukou na spotřebiče.

De Dietrich – kvalita a jedinečný design Adresa : http://www.de-dietrich.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: De Dietrich, sklokeramické desky, spotřebiče De Dietrich
Uloženo: 08.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde