Stavíme rodinné domy s láskou

Pokud nechcete nic ponechat náhodě a chcete za své peníze dostat jen to nejlepší, spojte se s profesionály. Rodinné domy na klíč stavíme ve společnosti DSK Praha k plné spokojenosti rodin již více než 15 let.

Stavba rodinného domu od A do Z


Nejsme obyčejná stavební firma, snažíme se vyhovět veškerým požadavkům zákazníka. Širokou nabídkou služeb vám šetříme starosti, čas a ve výsledku peníze. Již nemusíte shánět další stavební firmy, my se o vše postaráme. Vypracujeme projekt, zařídíme za vás stavební povolení, postavíme dům vašich snů a budeme při vás stát až do závěrečné kolaudace. V případě potřeby vám také rádi pomůžeme s výběrem vhodného pozemku a financováním celé stavby.

Rodinné domy oceňované odborníky i širokou veřejností


Naše rodinné domy patří mezi špičku na českém stavebním trhu. Originalitu a energetickou nenáročnost, stvrdili svými hlasy čtenáři časopisu Můj dům, kteří našemu domu udělili ocenění Dům roku 2009. Pokud si chcete nechat připravit předběžný bezplatný návrh na stavbu rodinného domu, kontaktujte nás telefonicky na +420 241 404 347 nebo emailem na info@dsk.cz. Rádi vám obratem zašleme ceník a vzorovou kalkulaci.
Stavíme rodinné domy s láskou Adresa : http://www.dsk.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: domy na klíč, rodinné domy
Uloženo: 31.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde