Rodinné domy na klíč

Potřebujete větší bydlení pro rozrůstající se rodinu nebo Vám stačí menší bydlení s důrazem na úsporu energií?

Mnoho lidí v dnešní době řeší svou situaci nového bydlení a stojí tak před rozhodnutím, zda si postavit nový rodinný dům nebo se spokojit raději s bytem, kde je méně starostí při koupi. Při rozhodování se mezi bytem či domem bývají často klíčové právě starosti spojené s vyřizováním nezbytných náležitostí k zahájení stavby domu. Starosti s výstavbou je však dnes lépe ponechat na odborné firmě, než-li se pouštět do vyřizování či dokonce stavby svépomocí, což by Vás stálo mnohem více času a energie.

Jaké jsou možnosti?


Společnost DOMYUSPORNE.cz nabízí kompletní řešení bydlení v rodinném domě od A po Z.
Nosným programem firmy je zajištění veškerých služeb, aby klient byl co nejméně zatížen starostmi spojenými s vyřizováním nové stavby či rekonstrukce. Necháte-li si postavit Váš rodinný dům na klíč prostřednictvím společnosti DOMYUSPORNE.cz, stačí se do něj jen nastěhovat. Naše společnost nabízí nejen široký výběr typových projektů rodinných domů s možností úprav na míru, ale také provádíme výběrová řízení na dodavatele stavby, materiálu a služeb, čímž dosahujeme vyšší kvality provedení za nižší cenu. Výběr materiálů, barev a vzorů je jen na Vás.

Jak to funguje?


Pokud máte vybraný pozemek, doporučíme a upravíme Vám projekt na míru, který bude k osazení na pozemek nejvhodnější a to samozřejmě s ohledem na Váš finanční rozpočet. Zajistíme projektovou dokumentaci přípojek inženýrských sítí, osazení domu, měření radonového indexu, průkaz energetické náročnosti budovy, zkrátka vše potřebné pro povolení k zahájení stavby. Dodavatele vybíráme ze smluvních partnerů na základě výběrového řízení podle výše předpokládané ceny, doporučených standardů a ověřených referencí. Důraz klademe na úsporu finančních prostředků a spokojenost klienta. Garantujeme kvalitu provedení, spolehlivost a rychlost výstavby. Za zprostředkovatelské služby nám neplatíte a navíc ještě ušetříte!

Realizace rodinného domu na klíč je rychlé a pohodlné řešení Vaší otázky nového bydlení.


Více informací včetně aktuální nabídky developerských projektů najdete na našich stránkách http://www.domyusporne.cz
Rodinné domy na klíč Adresa : http://www.domyusporne.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: reality, projekty, rodinné domy, dřevostavby, na klíč
Uloženo: 11.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde