Redok.eu: renovace střech

Základem dobrého bydlení je kvalitní střecha. Společnost Redok s.r.o. provádí nátěry a renovační nátěry střech již od roku 1998. Soustředí se především na nátěry střech z eternitové, taškové, plechové a asfaltové krytiny. Pokud Vaše střešní krytina dosloužila, není vždy nutné měnit ji za novou. Zvolte úspornější variantu - renovační nátěr. Společnost Redok Vám zaručí střechu jako novou za velice příznivou cenu.

Společnost Redok s.r.o.



Stavební firma Redok s.r.o. sídlící v Hradci Králové se specializuje na renovační nátěry střech. Nátěry střech provádí po celé České republice, na Slovensku a v Rakousku. Ročně se zrealizuje přibližně 100 střech. Na tyto činnosti se používají špičkové akrylátové barvy německé a švédské, které vynikají svou odolností proti povětrnostním vlivům, UV záření a škodlivinám z ovzduší.

Renovace střech



Renovace eternitových střech je naší hlavní specializací. Jsme schopni provést nátěry střech starých i 100 let. K této činnosti nepoužíváme žádné lešení, ale pouze hliníkové žebříky, které vynikají svou lehkostí nebo horolezeckou techniku, díky které nedochází k mechanickému poškození střechy. Pokud zvolíte renovaci střechy, zabráníte tak opětovnému růstu mechů a lišejníků, prodloužíte životnost a výrazně zlepšíte vzhled Vaší střechy.

Nátěry střech



Pro nátěr eternitových střech používáme prověřené německé a švédské barvy Meffert a Hagmans. Dovolujeme si tvrdit, že kvalita barev je oproti českým ale i jiným zahraničním barvám neporovnatelná. Eternit je minimálně po dobu 15 let chráněn proti povětrnostním vlivům a UV záření. Práci provádíme od dubna do října, jelikož teplota při zpracování barvy nesmí klesnout pod 5 °C. Pokud chcete nový vzhled a výrazné prodloužení životnosti Vaší staré střechy, zvolte nátěr a renovaci střech od firmy Redok s.r.o.
Redok.eu: renovace střech Adresa : http://www.redok.eu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nátěry střech, nátěr střechy, renovace střechy, renovace střech, eternit, eterni
Uloženo: 04.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde