Základní postupy a pravidla při malování

Nejprve zakryjeme pokoj fólií a lepicí páskou, tj. podlahu, nábytek, atd. Tím zabráníme nepořádku a ušetříme si práci a čas následným úklidem po malování.
Poté je zapotřebí upravit povrch stěn, aby výsledný efekt byl co nejlepší. V případě nutnosti oškrábat staré malby. Následně obrousit stěny do hladkého povrchu. Pokud jsou nerovnosti příliš velké, můžeme si pomoci stěrkovou omítkou, která nerovnosti vyrovná. Nesmíme však nikdy zapomenout na penetraci. Naši malíři pokojů, doporučují A-GRUND.
V případě potřeby opravy větších a hlubších rozměrů. Např. praskliny v panelech, které se sice opraví, ale velmi brzy se znovu objeví. Často se hovoří o tzv. pružných tmelech, někdo preferuje bandážní pásky a někdo silikon. V tomto případě je opravdu zapotřebí velmi obezřetně zvolit správný materiál, aby se prasklina už neobjevila anebo byla vyřešena na velmi dlouhou dobu. Tuto pasáž necháme tak trošku zatajenou a to z toho důvodu, že naše firma má před konkurencí náskok v receptu na tyto problémy a poskytuje 3-letou záruku.
Až máme vše připraveno, tak vymalujeme podkladovou barvou a po určitém vyschnutí barvou vrchní. Do bytu je dobré použít otěru vzdorné materiály. My pracujeme s primalexem PLUS, POLAR, barva HET, JUPOL, DULUX atd. Pokud se jedná o sklepní místnosti, tak postačí obyčejný materiál např. primalex STANDARD. Jednoznačně nedoporučujeme kupovat atrapy malířských barev, které se prodávají především v hypermarketech. Jedná se vesměs o barvy přeředěné vodou, které mají špatnou kryvost a podle toho pak vypadá výsledek.

V případě zájmu, jsou Vám naši malíři pokojů plně k dispozici. Kontaktujte nás na www.maliri-bytu.cz

Základní postupy a pravidla při malování Adresa : http://www.maliri-bytu.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: malování pokojů
Uloženo: 25.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde