Dveře a schody

Díky sedmnácti letům zkušeností z rodinného podnikání víme, že domov či pohodlný pracovní prostor nevznikají prostým rozmístěním nábytku. Zároveň věříme, že nábytek či doplňky masově vyráběné pro průměrného člověka nikdy nemohou vyhovět, protože průměrní lidé neexistují.

Společnost QL Interier se zaměřuje na to, aby na míru navrhla a stvořila svým klientům takový životní prostor, který precizně sedne právě a jenom jim. Poradí a o vše se za Vás postarají naši finischmani, Váš prostor obohatí naše vlastní na míru stvořené výrobky.

Návrh
Přímo na míru právě Vašemu životnímu stylu uchystáme podrobný návrh interiéru. Veškeré starosti spojené s vytvořením ideálního bydlení přitom od začátku přebírá nášfinischman, který pochopí potřeby Vás i Vašich blízkých a odborně Vám poradí. Výsledkem společného dialogu bude prostorová vizualizace, díky které si uděláte přesnou představu o tom, co nabízíme. Samozřejmostí je detailní popis a cenová kalkulace.

Výroba
Nevyužíváme výrobky hromadně vytvářené v obřích továrnách. Veškeré vybavení je vyrobeno na míru přesně pro Vaš potřeby, ať už hledáte unikátní kuchyň, nábytek do obývacího pokoje, ložnice či kanceláře, sedací soupravu, vestavěné skříně, postele nebo celé interiéry. Řada výrobků pochází přímo z našich dílen, na ostatní používáme jen ty nejlepší dodavatele prověřené dlouhodobou spoluprací. Vám tak stačí pamatovat si QL. Nejste přitom ničím omezení. Naše nabídka materiálů, dekorů a doplňků patří k těm nejrozsáhlejším v Česku. Přesvědčte se sami...

Provedení
Jakmile budete s naším návrhem zcela spokojení, přikročíme k samotnému uskutečnění celého plánu. Nad postupem zakázky výrobou až k odborné montáži našimi pracovníky po celou dobu bdí finischman, který se spokojí jen s tou nejvyšší kvalitou. Vy si tak místo stresu z budování můžete užívat života a přijít až k hotovému.

Servis
Převzetím zakázky naše péče a zodpovědnost rozhodně nekončí. Je přirozené, že Vaše potřeby se v průběhu života mění. Zatímco Vy se věnujete rodině, přátelům, koníčkům či podnikání, my s radostí reagujeme na změny ve Vašem životě a pomáháme jim přizpůsobit váš interiér tak, abyste se v něm stále cítili jako doma. Váš finischman také zajistí bleskovou výměnu či opravu případných poškozených výrobků, když se stane něco nečekaného.

Dveře a schody Adresa : http://www.qlinterier.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Dveře, schody, schodiště, nábytek, interier, zárubně, výroba, sklo, nerez, dřevo
Uloženo: 30.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde