Montáž plastových oken

Montáž plastových oken

Bezproblémová a jednoduchá montáž plastových oken učinila z moderního výrobku přívětivého pomocníka stavebníkům. Plastová okna se snadno umísťují do jakékoliv stavby, nepřekážejí, jsou lehká a manipulovatelná. Jejich usazení zvládne po krátké instrukci každý kutil.

Zasazení a příprava
Montáž plastových oken je jednoduchá, ale musí být provedena přesně. Okno musí sedět jakoby ke stavbě přirozeně patřilo, protože špatné zasazení znamená ztráty energií a pozdější vadnou funkci. Mechanické kotvení a připojovací svára musejí být zapuštěny zcela pružnou polyuretanovou pěnou. Nesmí chybět parotěsná a vodotěsná páska proti vlhkosti.

Výdrž plastových oken
Plastová okna si pořizujete navždy, a proto musíte dbát na jejich dobré zasazení ve zdi. Nesmějí být oporou pro nějaké konstrukční vady nebo dorovnávat chyby stavbařů. Musí umožňovat dostatek roztažnosti v létě a při stažení v zimě musejí nadále izolovat.

Koupě plastových oken je radost. V nabídce je mnoho různých druhů a možností. Aby měl majitel nemovitosti vždy z oken radost a nic mu nekalilo pěkný výhled, musí být montáž plastových oken provedena precizně a s odpovědností.

Montáž plastových oken Adresa : http://www.windoors.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna
Uloženo: 30.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde