Dřevostavby svépomocí - Ekopanely CZ

Chystáte se stavět nový domek? Přemýšlíte o dřevostavbě a hledáte další informace, které by vám usnadnili vaše rozhodnutí? Dřevostavby dnes představují zajímavou možnost pro bydlení. Jedná se o nízkoenergetické domy, které jsou cenově dostupnější než domy postavené z cihel.

Výhody pasivních a nízkoenergetických dřevostaveb



Nízkoenergetické dřevostavby se běžně stavějí na zakázku. Svou velikostí i rozložením se tak zcela přizpůsobí individuálním požadavkům zákazníka. Označují se jako nízkoenergetické, protože náklady na jejich vytápění za rok nepřekročí 50 kWh/m2. Základem je tedy perfektní tepelná izolace, která zaručuje nízkou nákladnost celého bydlení. Pasivní dřevostavby jsou ještě o něco úspornější. Chcete-li ušetřit nemalé peníze za bydlení, určitě se rozhodněte pro některou z těchto dřevostaveb. Na první pohled se nijak neliší od klasického cihlového domku.

Dřevostavby svépomocí od společnosti Ekopanely CZ



Specialistou na stavbu dřevostaveb je společnost Ekopanely CZ. Její nízkoenergetické dřevostavby se stavějí z ekopanelů. Jedná se o stavební desky, které umožňují snadnou montáž za minimální pracnosti. Skvěle tepelně i akusticky izolují, jsou odolné vůči požáru a také cenově dostupné. Společnost Ekopanely CZ se zaměřuje především na tak zvané dřevostavby svépomocí. Celá spolupráce spočívá v tom, že vám je dodán materiál, ze kterého si vy sami svou pasivní dřevostavbu postavíte. Zároveň vám společnost poskytne odborné rady a zaškolení. Tento způsob stavby nízkoenergetické nebo pasivní dřevostavby vede k další úspoře finančních prostředků. Druhou zajímavou možností dřevostavby svépomocí je dodávka hrubé stavby, kdy se vy podílíte jen na dokončení.

Nízkoenergetické a pasivní dřevostavby dnes reprezentují moderní bydlení, které je úsporné a pohodlné ve všech aspektech. Nízkoenergetické dřevostavby se mohou realizovat jako přízemní i patrové, na míru vašim konkrétním požadavkům. Pokud se nechcete realizací stavby zabývat sami, obraťte se na společnost Ekopanely.
Dřevostavby svépomocí - Ekopanely CZ Adresa : http://www.ekopanely.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nízkoenergetické dřevostavby, pasivní dřevostavby, dřevostavby svépomocí
Uloženo: 26.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde